Genç Kaptan Denizcilik Kollektif Şirketi Recep Bora Genç-fatma Banu Özdemir-saliha Genç-azra Gülce Genç

Genç Kaptan Denizcilik Kollektif Şirketi Recep Bora Genç-fatma Banu Özdemir-saliha Genç-azra Gülce G

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mumhane Cad. Hoca Tahsin Sok. Polat İşhanı No: 21/16 Karaköy, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Genç Kaptan Denizcilik Kollektif Şirketi Recep Bora Genç-fatma Banu Özdemir-saliha Genç-azra Gülce G:

Genç Kaptan Denizcilik Kollektif Şirketi Recep Bora Genç-fatma Banu Özdemir-saliha Genç-azra Gülce Genç

Yurtiçinde ve dışında her tip tonaj ve amaçta yeni gemi, yüzer havuz, vinç ve bunun gibi araçları inşa ettirmek, ithal etmek, satın almak, gerektiğinde ihraç etmek ve bunları işletmek, Şirketin iştigal konusu ile ilgili olmak üzere şirket her tür gemi deniz aracı menkul mal ve gayrimenkulleri rehin veya ipotek dahil olmak üzere nevi ne olursa olsun ayni veya şahsi haklarla takyidatlı olsa dahi satın alabilir finansal kiralama veya sair yollarla kiralayabilir kullanabilir işletebilir işlettirebilir yönettirebilir kiraya verebilir satabilir. . . . . . . Tersane, gemi çekek yeri, yüzer havuz kurmak, işletmek ve kurulmuşlara iştirak etmek, Gemi ve diğer deniz araçlarının inşaatı, donanımı, bakımı, onarımı ve işletilmesi ile ilgili malzemelerin teçhizatın ve yedek parçaların imalatı, ithalatı, ihracatı ve alım satımını yapmak ve 4. 4. 2008 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 258689 sicil no ile kayıtlı firma, 16 Ekim 1989 tarihinde kuruldu. Genç Kaptan Denizcilik Kollektif Şirketi Recep Bora Genç-fatma Banu Özdemir-saliha Genç-azra Gülce G, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan denizcilik.

Soru & Cevap:

Genç Kaptan Deni̇zci̇li̇k Kollekti̇f Şi̇rketi̇ Recep Bora Genç-Fatma Banu Özdemi̇r-Sali̇ha Genç-Azra Gülce G'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • denizcilik
  • denizcilik
  • firma
  • ito üyesi