hazır mutfak ve banyo

Gemini Mutfak

Üsküdar, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Nato Y. Bosna Bulvarı No: 71 Palmiye Sit. Kat: 1 Daire: 2 Kısıklı Mh. Çengelköy Üsküdar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 335-9235 ara

Hakkında

Gemini Mutfak: Gemini Mutfak İstanbul, Üsküdar ilçesinde hazır mutfak ve banyo, hazır mutfak ve banyo. Gemini Mutfak, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan hazır mutfak ve banyo. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Gemi̇ni̇ Mutfak'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hazır mutfak ve banyo

Konum

Bu bölümde Gemi̇ni̇ Mutfak'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

gemini mutfak adlı firma bizi yüzüstü yolda bıraktı.evet gemini mutfak adlı firmanın başında bulunan fatih bey adlı şahıs koşuyolunda yaptırdığımız 4 katlı müstakil evimizin mutfak ve banyolarında bizi dolandırdılar.yaklaşık 90000 tl anlaşılan mutfak ve banyolarda sunta malzeme kullandılar tanesi 800 tl olan kapılar 3.sınıf çıktı.tuvaletlerin su giderlerini bile kapattı bu insanlar.her belge elimizde mevcut.paranın yarısı peşin yarısı iş bitiminde anlaşıldı 67500 tl verildi.hala para istiyorlar.suntaları görünce dur dedik.para olmadan yapmayız diyorlar.7 ay oldu paraları ödediğimiz bu insanlara.bu firmadan kesinlikle uzak durun.alper ilgün.05335707242.