Gelişim Yönetim Sistemleri Anonim Şirketi

Gelişim Yönetim Sistemleri A.Ş.

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Fulya Mah. Mehmetcik Caddesi, Gökkuşağı İş Merkezi, No: 80/a, Kat: 2, Pk: 34394, Fulya, Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 266-0444 ara

Hakkında

Gelişim Yönetim Sistemleri A.Ş.:

Gelişim Yönetim Sistemleri Anonim Şirketi


Kurulmuş ve kurulacak her şirkete veya bireye kalite yönetimi, çevre yönetimi, iş sağlığı ve iş güvenliği, gıda güvenliği, bilgi güvenliği, insan kaynakları, sektörel yönetim sistemleri, üretim yönetimi, sosyal sorumluluk, finansal yönetim, pazarlama yönetimi, ürün kontrolü gibi her türlü yönetim sistemleri için gerkil olan konularda; seminerler, denetim hizmeti, kalibrasyon hizmeti, danışmanlık hizmeti vermek veya verdirmek; atık yönetimi, atıksu arıtma, emisyon kontrolü gibi çevre konularında mühendislik hizmeti vermek veya verdirmek, kontrolörlük yapmak, çevre görevlisi hizmeti vermek ve 25. 1. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 594556 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Gelişim Yönetim Sistemleri A.Ş., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan yönetim danışmanlığı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gelisim.org

Geli̇şi̇m Yöneti̇m Si̇stemleri̇ A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • yönetim danışmanlığı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Geli̇şi̇m Yöneti̇m Si̇stemleri̇ A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.