Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. - Genel Müdürlük (EDAŞ)

Bornova, İzmir

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Üniversite Caddesi, No: 57, Pk: 35042, Bornova, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 477-2600 ara

Hakkında

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. - Genel Müdürlük (EDAŞ): Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. - Genel Müdürlük (EDAŞ) İzmir, Bornova ilçesinde enerji, elektrik dağıtım, şirket, genel müdürlük, elektrik. Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. - Genel Müdürlük (EDAŞ), İzmir, Bornova ilçesinde yer alan elektrik. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Gedi̇z Elektri̇k Dağitim A.Ş. - Genel Müdürlük (Edaş)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik
  • enerji
  • elektrik dağıtım
  • şirket
  • genel müdürlük
  • elektrik

Konum

Bu bölümde Gedi̇z Elektri̇k Dağitim A.Ş. - Genel Müdürlük (Edaş)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ürkiye Elektrik Dağıtım Genel Müdürlüğüne;

17030361 tesisat numaralı Aysu Kardeşler (Butik Cafe Fırın)Şubemizin elektrikleri, eski kiracı Abdulsamet Ulgac tarafından yapılan bir başvuruya istinaden 01.10.2014 tarihinde , hali hazırda çalışan ve işleyen bir mesken iken kesilmiştir. Gediz Elektrike başvurduğumuzda Gaziemir şube çalışanlarınızdan Dilek Çelik ,üzerinde fatura olmasına rağmen kesilebileceğini tekrar açtırılabilmesi için aboneliği üzerimize almamız gerektiğini ifade etmiş, bir kaç gün süren formalitelerden sonra hem günü gelmemiş faturamız olmasına rağmen elektrik kesintisine uğradık, günü gelmemiş faturamızı ödemeye zorlandık daha da önemlisi elektrik kesintimizden dolayı ticari zarara uğradık.

Bu işlemler yapılırken Aysu Kardeşlerin yine Gaziemirde eski kiracısı olduğumuz, aboneliği üzerimizde olan mesken için aynı işlemi biz uygulamak istediğimizde çalışan arkadaşımız bu sefer bize üzerinde borç olduğu için dilekçeyi işleme koyamayacağını söyledi. Bunun nasıl bir çifte standart olduğunu söylediğimizde, biz neden bir dilekçeyle kapatamıyoruz dediğimizde oradaki çalışanınız , diğeri de zaten nasıl ve kim kabul etmiş onu ben de bilmiyorum dedi.

Bu durumun sizler tarafından değerlendirmeye ivedi bir şekilde alınmasını , size yazdığımız dilekçeyle beraber savcılığa da suç duyurusunda bulunacağımızı ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ederiz.

Aysu Kardeşler İşletme Sahibi
Ali ARSLAN
[email protected]

Sevgi Mah. 80 sk No:22 gaziemir-izmir


7056/1sok daki ***m427t25 nolu elektirik direği yanmıyıyor defalarca aramamıza rahmen ilgilenilmedi bilgilerinize