Gedaş Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi

Gedaş Gayrimenkul Değerleme

Küçükçekmece, İstanbul
Gedaş Gayrimenkul Değerleme

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Atakent, Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Karşısı) 34307, Halkalı Cd, 34307 Küçükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 669-0915 ara

Hakkında

Gedaş Gayrimenkul Değerleme:

Gedaş Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi

Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi, özel, gerçek ve tüzel kuruluşlara ait her türlü gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri, bu değerleri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek, ulusal ve uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları ve esasları çerçevesinde değerleme raporlarını hazırlamak. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde bina arsa ve araziler ilg gayrimenkullerin ayrılmaz bir parçası niteliğindeki menkulleri ile her türlü makine teçhizat ile istisnai olarak taşınmaz sayıldığı durumlarda gemilerin yerini tespitini yapmak. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir satabilir başkasından kiralayabilir yahut kiraya verebilir teminatlı veya teminatsız her türlü para istikraz edebilir alacaklarına karşılık rehin ve ipotek alabilir bu ipoteklerin terkinini talep edebilir kanunun tayin ettiği çerçeve dahilimde her türlü teminat alabilir ve verebilir özellikle mal varlığına dahil menkul ve gayrimenkuller üzerin de alacaklıları lehine veya 3. şahıslar lehine rehin veya ipotek tesis edebilir kefil olabailir şirket menkul ve gayri menkullerin üzerinde intifa irtifak ve sükna hakları medeni kanun hükümleri gereğince ayni ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit intizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir. Teminatlı veya teminatsız yerli veya yabancı kişi veya kuruluşlardan her türlü para istikraz edebilir alacaklılar ve üçüncü şahıslar lehine ipotek ve menkul rehni verebilir şirket menkul ve gayrimenkulleri üzerine intifa irtifak sükna hakları ile medeni kanun hükümleri çerçevesinde ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit işlemleri yapabilir alacaklarına karşılık rehin veya ipotek alabilir bu ipotekle rin terkini talep edebilir yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her çeşit teminat alabilir veya verebilir ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde tahvil çıkarabilir ve 3. 5. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 313376 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Haziran 1994 tarihinde kuruldu. Gedaş Gayrimenkul Değerleme, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan gayrimenkul değerleme uzmanı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gedas.com.tr

Gedaş Gayri̇menkul Değerleme'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Gayrimenkul Değerleme Uzmanı

Konum

Bu bölümde Gedaş Gayri̇menkul Değerleme'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.