vergi dairesi

Gaziemir Vergi Dairesi Müdürlüğü

Gaziemir, İzmir

()

İletişim bilgileri

Adres: Akçay Caddesi, No: 29, Gaziemir, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 253-6321 ara

Hakkında

Gaziemir Vergi Dairesi Müdürlüğü: Gaziemir Vergi Dairesi Müdürlüğü İzmir, Gaziemir ilçesinde vergi dairesi, kurum. Gaziemir Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir, Gaziemir ilçesinde yer alan vergi dairesi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gib.gov.tr

Gazi̇emi̇r vergi̇ Dai̇resi̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • vergi dairesi
  • kurum

Konum

Bu bölümde Gazi̇emi̇r vergi̇ Dai̇resi̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Öncelikle merhabalar
Gaziemir ve mahallelerindeki inşaat kirliliğine değinmekle başlayayım bu siyasi seçim dönemine girildiği için kaçak yapılaşma başını aldı yürüyor bu kaçak inşaatları yapan ve yaptıranlar adı gibi kaçak insanlar sosyal güvence yok emniyet şeridi yok gelirlerinin kontrolü yok bir inşaat: 3500-tl ile 6500-tl arasında yapıyorlar biz devletçi ve vergisini kurşu kuruşuna öderken bu kapkaççılar neden haksız kazanç sağlıyorlar örnek: Emrez Mah.186.sok. no: 03 No: 04 No: 07 / No:12 No:14 No:15 No:16 No:17 binalar kaçak ve hepsi 4-katlı apartman haline geldi. İlgilenipte kaçak yapı yapan ve yaptıranları cezalandırırsanız memnun oluruz. Saylılarımızla........