T.C. Gaziantep Üniversitesi

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi

Şahinbey, Gaziantep
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi

18 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Yamaçtepe, 56161. Cd., 27410 Şahinbey/Gaziantep Haritayol tarifi

Telefon: +90 (342) 360-6060 ara

Hakkında

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi:
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 3389 sayılı kanunla 27. 6. 1987 tarihinde kurulmuş ve 1988-1989 döneminde eğitim-öğretime başlamıştır. 2000–2001 eğitim-öğretim yılından itibaren entegre sisteme geçilmiş olup, 2001–2002 eğitim-öğretim yılından itibaren ise zorunlu hazırlık sınıfı okutulmaya başlanmıştır. 2010 eğitim-öğretim yılında İngilizce Tıp Programı açılmıştır. Tıp Fakültesinde eğitim-öğretim süresi hazırlık sınıfı hariç 6 yıldır. Temel amacı mesleki ve bilimsel yönden yeterli ve sağlam karakterli öğrenciler yetiştirmek olan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak ve onunla yarışmak için Atatürk ilkelerini rehber edinir.

MİSYONUMUZ
Evrensel değerler çerçevesinde, yüksek düzeyde kaliteli eğitim verebilen, nitelikli bilimsel araştırma ve yayın yapabilen, öğrenciler tarafından öncelikli olarak tercih edilen, uluslararası düzeyde saygın bir kuruluş olarak kamuoyu ve bölgemizde saygınlığı olan bir Tıp Fakültesi olarak tanınmaktır.

VİZYONUMUZ
Kaliteli bir eğitim ve öğretim yaparak kamu kurumlarında ve üniversitelerde aranan mezunlar vermek; ülkenin sağlık sorunlarına çözüm bulacak araştırmalar yapmak, yaratıcı ve özgün bilgileri içeren uluslararası düzeyde yayınlar yapmak.

Fakültemiz Dekanlık İdari Binası'nda 14 ofis, 1 toplantı salonu ve 1 amfi bulunmaktadır. Merkezi Derslikte bulunan sınıf ve amfilerde, başta Tıp Fakültesi öğrencileri olmak üzere, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri eğitim-öğretim görmektedirler. Dekanlık eski binasında bulunan 83 ofis ve 2 adet derslik haline getirilmiştir. (Derslikler halihazırda Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından kullanılmaktadır). Temel Tıp Bilimleri Bölümünün hizmet verdiği Prof. Dr. Sabri GÜNGÖR Laboratuarlarının bulunduğu binada ise laboratuvar ve ofisler bulunmaktadır. Ayrıca, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibariyle faaliyete geçirilen Fakültemiz Ek Bina'sında 144'er kişilik 4 adet, 250 kişilik 2 adet olmak üzere toplam 6 adet amfi bulunmaktadır. Fakültemiz 1. ve 2. sınıfların eğitim-öğretim faaliyetleri bu binada sürdürülmekte olup Ek Binamız aynı zamanda Diş Hekimliği ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine de eğitim öğretim hizmeti vermektedir. Ek Binamızda bulunan Kütüphanede öğrencilerin yararlanabileceği çok sayıda kaynak kitap yanı sıra 80 kişilik bir çalışma alanı oluşturulmuştur. Ayrıca 30 adet bilgisayarın yer aldığı 2 adet bilgisayar odası, 60 kişinin faydalanabileceği modern okuma köşelerinin bulunduğu Tıp Fakültesi Ek Binası özellikle mobilya ve aksesuarlarla dekore edilmiş, açık ve kapalı alanlarda modern tasarımlı oturma köşeleri oluşturulmuştur. Amfilerde ses sistemleri, projeksiyon cihazları, bilgisayarlar, lazerpointerlar bulunmaktadır. Fakültemizde kapalı mekanların hizmet alanlarına göre dağılımı 6. 690 m2 si eğitim 1200 m2 si idari bina olmak üzere toplam 7. 890 m2'dir. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi, Gaziantep, Şahinbey ilçesinde yer alan Üniversite bölümü. Bu mekan toplam 18 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gantep.edu.tr

Gazi̇antep Üni̇versi̇tesi̇ Tip Fakültesi̇ Aci̇l Servi̇si̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Gazi̇antep Üni̇versi̇tesi̇ Tip Fakültesi̇ Aci̇l Servi̇si̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.