T.C. Gaziantep Üniversitesi

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Şehitkamil, Gaziantep

İletişim bilgileri

Adres: Gaziantep Üniversitesi Kampus Alanı, Şahinbey Uygulama Ve Araştırma Hastanesi, Üniversite Bulvarı, Pk: 27310, Şehitkamil, Gaziantep Haritayol tarifi

Telefon: +90 (342) 360-6061 ara

Hakkında

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi:
Araşıtırma ve eğitim faaliyetleri ile klinik tecrübeyi bir araya getirerek; hastalarımıza ve ailelerine en iyi sağlık hizmetini bekletmeden, sevgiyle ve empatiyle sunarız.

İşine saygısı olan, bilgiyi ve deneyimi paylaşan çalışanları ile güvenli, en son teknolojiyle donatılmış, bilgi ve hizmet odaklı bir hastaneyiz.

Kalite yönetim sisteminin şartlarına uyarak ve etkinliğini sürekli iyileştirerek çağdaş bir çalışma oratamı yaratmayı amaçlayan yönetim anlayışıyla, hastanemizin temel hedefi; her zaman tercih edilen, örnek bir araştırma, eğitim ve sağlık kurumu olmaktır. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Gaziantep, Şehitkamil ilçesinde yer alan sağlık.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gantep.edu.tr

Gazi̇antep Üni̇versi̇tesi̇ Şahi̇nbey Uygulama ve Araştirma Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sağlık
  • hastane
  • üniversite hastanesi
  • araştırma hastanesi
  • devlet hastanesi
  • sağlık

Konum

Bu bölümde Gazi̇antep Üni̇versi̇tesi̇ Şahi̇nbey Uygulama ve Araştirma Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.