T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Gaziantep Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü

Şehitkamil, Gaziantep
Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü

23 kişiden %76'si beğendi (3.8)

İletişim bilgileri

Adres: Budak, Mücahitler Mh., M, Fevzi Çakmak Blv. 104/B, 27090 Şehitkamil/Gaziantep Haritayol tarifi

Telefon: +90 (342) 231-6521 ara

Hakkında

Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü: Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Gaziantep, Şehitkamil ilçesinde kurum, müdürlük, sosyal hizmetler. Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü, Gaziantep, Şehitkamil ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 23 oy üzerinden 3.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Gazi̇antep Ai̇le ve Sosyal Poli̇ti̇kalar Bakanliği İl Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Dairesi

Konum

Bu bölümde Gazi̇antep Ai̇le ve Sosyal Poli̇ti̇kalar Bakanliği İl Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın bakanım öncelikle başarılarınızın devamını allahtan diliyoruz benin sizden bir ricam olacak sayın bakanım ben derya kılıç gaziantepten ben ve 15 yaşında kızım var 13 yıldır annem ve babamla birlikte yaşıyoruz eşim bizi terk etti kimlikte bekarım babam görme englli annem yaşlı her işini ben yapıyorum onların 3 aylıklarıyla geçiniyoruz onların evde bakım parasını almak istiyorum onlar bize muhtaç bizde onlara babamın yüzde 90 derecesi annemin yüzde 63 derecesi rapor mesajımın dikkate almanızı arz edrim saygılar tlf 5448465174 adres karaca oğlan m.h 1 nolu skk no 28 şehitkamil