Gapa Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Ortaklığı Ticaret Anonim Şirketi

Gapa Gayrimenkul Ve İnşaat

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Katip Mustafa Çelebi Mh. İstiklal Caddesi, No: 77, Kat: 2, Beyoğlu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 245-6928 ara

Hakkında

Gapa Gayrimenkul ve İnşaat:

Gapa Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Ortaklığı Ticaret Anonim Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında müstakil olarak yapılabileceği gibi yerli ve yabancı firmalarla ve kurumlarla müştereken iş merkezi toplu konut. . . . bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmek Şirket her nevi gayrimenkulleri alabilir satabilir kiralayabilir gayrimenkul yatırım ve danışmanlık hizmetleri yapabilir konusu ile ilgili müteahhitlik taahhüt işleri yapabilir, Gaye ve mevzuunu gerçekleştirebilmek için gayrimenkuller (gemi dahil) satın alabilir satabilir inşa edebilir bunları başkalarına devir ferağ edebilir başkalarının lehine teminat gösterebilir rehin ve ipotek edebilir ayrıca irtifak intifa ve sükna hakları ile medeni kanunun hükümleri gereğince ayni ve gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir gayrimenkuller üzerinde mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunabilir her türlü nakil vasıtalarına sahip olabilir kiralayabilir veya işletebilir gayesine veya mevzuuna uygun olarak ipotek ve diğer teminatlar karşılığında veya teminatsız ödünç alabilir hak ve alacaklarının tahsilinde ve terkini için ayni veya şahsi her çeşit teminat alabilir bunlarla ilgili olarak tapuda tescil ve terkin taleplerinde bulunabilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 642384 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Ekim 2007 tarihinde kuruldu. Gapa Gayrimenkul ve İnşaat, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan inşaat.

Soru & Cevap:

Gapa Gayri̇menkul ve İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • gayrimenkul
  • inşaat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Gapa Gayri̇menkul ve İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.