Flemeno Otomotiv

Flemeno.com.tr

Merkez, Çanakkale

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Sanayi Sitesi Malzeme Dükkanları No: 19-20 Çanakkale/turkey Haritayol tarifi

Telefon: +90 (286) 214-3172 ara

Hakkında

flemeno.com.tr:

Size şirketimizi tanıtmak istiyoruz: FLEMENO 2005 yılında kurulmuştur.İnsanların endüstriyel ihtiyaçlarının üretimini ve satışını yapıyoruz.Ayrıca Şirketler,ürünlere , insanlara Marka Patend ve Kalite Sistemleri danışmanlığı yapıyoruz.

Üstün nitelikli ve vasıflı çalışanlarımızın başarıları sayesinde dünyanın önde gelen şirketleri tarafından tercih edilen endüstriyel tedarikçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimiz, en güncel ve gelişmiş yöntemleri kullanan eğitimli teknisyenlerimiz tarafından kontrolden geçirilmekte ve onaylanmaktadır.

Şirket olarak, müşterilerin uygun fiyatlarla yüksek kaliteli ürün ihtiyacının tamamen farkındayız. Bu sebeple, bir yandan fiyatlarımızı bu rekabet ortamında sabit tutmaya çalışırken, diğer yandan ürünlerimizi geliştirme azmindeyiz. Köklü referanslarımız bu amacımızda başarıya ulaştığımızın kanıtıdır.

FLEMENO, standart listemizde bulunmayan ürünler geliştirme kapasitesine de sahiptir. Biz bu işi zamanında ve tam müşteri memnuniyeti sağlayacak şekilde yapıyoruz. Malzeme ve geliştirme fiyatlarımız oldukça makuldür. Lütfen özel ihtiyaçlarınız için de bize ulaşın. Sizinle çalışmaktan keyif duyacağız.

Kaliteli ürün üretmekten duyduğumuz gurur müşterilerimize de aynı biçimde yansır. Onlar da makul fiyata güvenilir ürün sunabilmekten ötürü itibar kazanırlar. Siz de bizimle iş yapmak konusunda istekliyseniz lütfen şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında ek bilgi için aşağıdaki adresten bize ulaşmaktan çekinmeyiniz.
flemeno.com.tr, Çanakkale, Merkez ilçesinde yer alan somun.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.flemeno.com.tr

Flemeno.com.tr'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • somun
  • yedek parça
  • caravan&römork imalatı
  • oto aksesuarları
  • bağlantı elamanları
  • otomotiv yan sanayi
  • somun
  • karatay

Konum

Bu bölümde Flemeno.com.tr'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.