televizyon

Flash Tv Ankara Temsilciliği

Çankaya, Ankara

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Aziziye Mh. Karyağdı Sokak, No: 18, Aşağı Ayrancı, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 439-8270 ara

Hakkında

Flash Tv Ankara Temsilciliği: Flash TV Ankara Temsilciliği Ankara, Çankaya ilçesinde tv, televizyon, televizyon kanalı. Flash Tv Ankara Temsilciliği, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan televizyon. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Flash Tv Ankara Temsi̇lci̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • televizyon
  • tv
  • televizyon
  • televizyon kanalı

Konum

Bu bölümde Flash Tv Ankara Temsi̇lci̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

EVLERE ŞENLİK PROĞRAMINI SUNAN YASİN VE YASEMİN HANIMI İÇTENLİKLE İZLEMEKTEYİZ BU PROĞRAMI 70 MİLYON İNSAN İZLEMEKTE FAKAT ARADA OYNAYAN ŞAHISLARIN 70 MİLYON İNSANLARA KARŞI PROĞRAMA SEVİYELİ YANİ KILIK KIYAFET YÖNÜNDEN SAÇ SAKALLI DEĞİLDE DAHA DÜZGÜN SEVİYELİ EKRANA ÇIKSALAR DAHA İYİ OLACAĞINA İNANMAKTAYIM. SAYGI VE SEVGİYİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANMAKTAYIM.


Merhaba ben Ank E ryamandan size yazıyorum.Okullar açıldı kızımın kırtasiye alışverişi için oturduğun sitede tek kırtasiyeden alışveriş yaptım bunun karşılığında 90 TL ödedim biraz faz bularak aldıklarını iki kırtasiyede karşılaştırınca 47 TL ile 50 TL olduğunu tesbitettim aldıklarını iade etmek istedim almadılar yani okullar açıldı kırtasiyeciler velileri ve öğrencileri kazıklamaya başladılar bu alışverişten ne ürünlerin üstünde fiyat var nede bana giş verdiler bu konuda duyarlı olup haber yaparsanız sevinirim Kemal küçük 0542 5811167 ank eryaman