Finansbank Anonim Şirketi İstanbul Karagümrük Şubesi

Finansbank İstanbul Karagümrük Şubesi

Fatih, İstanbul
Finansbank İstanbul Karagümrük Şubesi

15 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Ali Kuşçu, Keserciler Sk. No:11 D:aire:3, 34100 Fatih/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 521-0800 ara

Hakkında

Finansbank İstanbul Karagümrük Şubesi:

Finansbank Anonim Şirketi İstanbul Karagümrük Şubesi

Bankacılık Kanunu ile yürürlükteki mevzuatın cevaz vermesi koşulu ile şunlardır, Her çeşit Banka işlemlerini yapmak, Yürürlükteki kanunların ve özellikle Bankacılık Kanunu'nun cevazı dahilinde olmak koşulu ile her çeşit taşınır ve taşınmaz mallara gayrimaddi ve fikri (know-how dahil) hakları, sınırsız veya sınırlı ayni haklar ile şahsi haklara tasarruf etmek, yukarıda anılanları gerektiğinde terhin veya ipotek etmek satmak veya kiraya vermek (leasing dahil) ve banka lehine rehin (işletme rehni dahil) ve ipotek almak kira ve satış vaadi sözleşmelerini tapuya, banka lehine şerh verdirmek, Her türlü ekonomik mali ticari sınai madencilik bayındırlık enerji tarım ulaştırma dış satım dış satım turizm ve sigorta konuları ile teşebbüs ve taahhütlerde ve yabancı sermayenin memleketimize getirilmesi konusunda girişimlerde bulunmak ve 21. 4. 2010 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 844315 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Aralık 2012 tarihinde kuruldu. Finansbank İstanbul Karagümrük Şubesi, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan araştırma vakfı. Bu mekan toplam 15 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Fi̇nansbank İstanbul Karagümrük Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Araştırma Vakfı
  • Sosyal Yardım Kurumu

Konum

Bu bölümde Fi̇nansbank İstanbul Karagümrük Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.