Form Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Final Vip Özel Öğretim Kursu

Bakırköy, İstanbul
Final Vip Özel Öğretim Kursu

63 kişiden %94'si beğendi (4.7)

İletişim bilgileri

Adres: Cevizlik, 19, Taşevler Sk., 34142 Bakırköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 583-9595 ara

Hakkında

Final Vip Özel Öğretim Kursu:

Form Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat inşaat taahhüt yurtiçi ve yurtdışı ihale ve müteahhitlik hizmetleri ile her türlü inşaat ve nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende ticareti ile uğraşmak. Ortaklar kurulunca şirket faaliyeti için gerekli görülen arsaları alabilir bunların üzerine bina inşa edebilir satabilir ve bu gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni ve şahsi hakları tesis edebilir. Faaliyet konusuna giren ve gerekli olan makine ve tesisler gayrimenkulleri iktisap devir ferağ edebilir kiralayabilir satış mağazaları fabrika depo şantiye ve benzeri tesisler inşa edebilir ve bu gayrimenkuller üzerine irtifak intifa kat mülkiyeti kat irtifakı tesis edebilir alım ve satım işleri yapabilir ve 26. 4. 2004 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 387653 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ocak 1998 tarihinde kuruldu. Final Vip Özel Öğretim Kursu, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan eğitim kurumu. Bu mekan toplam 63 oy üzerinden 4.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.butikdershane.net

Fi̇nal Vi̇p Özel Öğreti̇m Kursu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Eğitim Kurumu
  • Eğitim Merkezi
  • Özel Ders Hizmeti

Konum

Bu bölümde Fi̇nal Vi̇p Özel Öğreti̇m Kursu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.