büyükelçilik

Filistin Büyükelçiliği

Çankaya, Ankara

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Kılıç Ali Sokak, No: 5, Diplomatik Site, Pk: 06450, Or-an, Çankaya, Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 490-3546 ara

Hakkında

Filistin Büyükelçiliği: Filistin Büyükelçiliği Ankara, Çankaya ilçesinde büyükelçilik, büyükelçilik, temsilcilik, dış temsilcilik. Filistin Büyükelçiliği, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan büyükelçilik. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Fi̇li̇sti̇n Büyükelçi̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büyükelçilik
  • temsilcilik
  • dış temsilcilik

Konum

Bu bölümde Fi̇li̇sti̇n Büyükelçi̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Filistin için canımız feda.
Bütün müslümanlar kardeştir.
Doğuda bir Müslümanın ayağına diken batsa, doğuda hissetmeyen bizden değildir.
Hz Muhammed (S.A.V)


Sevgili din kardeslerim,sizlere yapilan bu israil zulmune sessiz kalmaktan utanmakta ve vijdanen rahatsiz olmaktayim,bi nebze olsun kendimce bu zulume sessizce izlemek istemiyorum,sizden hic istektede bulunmuyorum bana filistine giris icin pasaport ve vize almamda yardimci olun yeterli,izniniz olursa saflarinizda bu haksizliga drenmek ve kardeslerimle savasmak istiyorum,benimde kendimce yapabildigim bu..askeri tecrubem var..unutmayinki her turk asker dogar..bellimi olur belki şehitlik nasip olur... 05387369608 ulasirsanir allah razi olsun hepinizden.


Selamun Aleyküm.Adım Erkan Kalyoncu filistinde yaşanan zulme sessiz kalmamak adına nacizane ferdi olarak oradaki müslüman kardeşlerimle beraber yahudi köpekler ile savaşmayı kendime borç bilirim.Filistine gidebilmem için gerekli prosüdürleri yerine getirmenizi önemle arz ederim saygılarımla.
Nasuh mahallesi,elmas hanım sokak no;4 CİDE/KASTAMONU
TEL;05462704070


selam ben 17 yaşındayım malatyada okuyorum seneye liseyi bitirecem üniversiteyi gazze islam üniversitesinde okumak istiyorum ve filistin vatandaşlıgına başvurmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz