Fetih Gemi Panel İzolasyon Havalandırma ve İnce Sac İşleri Limited Şirketi

Fetih Gemi Panel İzolasyon Havalandırma Ve İnce Sac İşleri

Tuzla, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: AYDINLI MAHALLESİ AYDINLI CADDESİ BEYOĞLU SAN. SİT. C BLOK NO : 19/20, 34010 Tuzla/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 393-6511 ara

Hakkında

Fetih Gemi Panel İzolasyon Havalandırma ve İnce Sac İşleri:

Fetih Gemi Panel İzolasyon Havalandırma ve İnce Sac İşleri Limited Şirketi

Her türlü gemi panel imalat işleri yapabilir, yaptırabilir. Bu işle ilgili malzemeleri alır satar. Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkul mallar satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, inşa etmek, inşa ettirmek, rehin almak, rehin vermek, ipotek almak ve ipotek vermek. Gayri menkuller üzerine ayni haklar tesis edebilir, ifraz ve tevhit edebilir. Kamu idareleri ile gayri menkulleri bedelli ve bedelsiz olarak değiştirebilir. Bu konulardaki idari ve hukuki mali tasarrufları tapu dairelerinde, ticaret sicilinde, diğer resmi ve özel kuruluşlarda ifa ve intaç edebilir. kat mülkiyeti hakkını kullanabilir, irtifak, intifa ve sükne hakları ile Türk Medeni Kanunu'nun bu konulardaki hükümleri gereğince mükellefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunabilir. Gerektiğinde sahip olduğu bu menkul ve gayri menkulleri rehin ipotek, teminat, kefalet olarak gösterebilir, gerektiğinde bu hususları tescil ettirebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 517613 sicil no ile kayıtlı firma, 08 Mart 2004 tarihinde kuruldu. Fetih Gemi Panel İzolasyon Havalandırma ve İnce Sac İşleri, İstanbul, Tuzla ilçesinde yer alan İzolasyon İşleri yüklenicisi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.fetih.com.tr

Feti̇h Gemi̇ Panel İzolasyon Havalandirma ve İnce Sac İşleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • İzolasyon İşleri Yüklenicisi

Konum

Bu bölümde Feti̇h Gemi̇ Panel İzolasyon Havalandirma ve İnce Sac İşleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.