Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi

Feshane

Eyüpsultan, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Eski Feshane Caddesi, Defterdar Durağı, Feshane, Pk: 34050, Eyüpsultan, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 501-7326 ara

Hakkında

Feshane:

Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi, İstanbul'da yapacağınız tüm başarılı ve unutulmaz organizasyonlarınız için gerekli her türlü olanağa sahiptir. Feshane, İstanbul Haliç kıyısında uluslararası her türlü fuar, organizasyon, toplantı, seminer, konser, gala, davet, sergi ve kültür etkinlileri yapılabilen bir mekandır. Feshane, yeşil alanlarla desteklenmiş tarihi yapısıyla Haliç'e ayrı bir renk katmaktadır. Feshane'nin Haliç'e açılan kendine özel bir İskelesi de bulunmaktadır. Feshane, 56. 000 m2'lik alan üzerine kuruludur.

Feshane Ulaşım

Feshane'ye Taksim, Levent, Mecidiyeköy, Eminönü ve Atatürk Havalimanı gibi önemli merkezlerden çevre yolu kullanılarak 5 ile 25 dakikada ulaşabilirsiniz. Üsküdar'dan Feshane'nin komşu olduğu Eyüp iskelesine her saat başı karşılıklı şehir hatları vapur seferleri vardır. Ayrıca İstanbul'un çeşitli noktalarından özel tekne seferleriyle doğrudan Feshane'nin kendi iskelesine ulaşılabilir. E-5 ve TEM Oto Yollarına direkt bağlantısıyla Feshane'ye kolaklıkla ulaşılabilir. Feshane, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan park. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.feshane.com.tr

Feshane'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • park
  • cami

Konum

Bu bölümde Feshane'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

çok yararlı buluyorum böyle kültürel faaliyetlerin olması güzel ülkemizin kültürel zenginlikleridir emeği geçenle şükranlarımızı sunuyoruz


sabah 9 gibi felan akşam 10'a doğru kapanıyor.


Açılış Saatleri nedir