Fersan Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Fersan Tekstil Tic. San. Ltd. Şti.

Beylikdüzü, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hürriyet Cad. No: 12 Bakırcılar Sit. Beylikdüzü Mh. Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 875-4313 ara

Hakkında

Fersan Tekstil Tic. San. Ltd. Şti.:

Fersan Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Fermuar, iplik, düğme, jarse, örme kumaş ve benzeri malzemelerin alım ve satımını yapmak. Fermuar, iplik, düğme, jarse, örme kumaş ve benzeri malzemelerin imali için tesisler kurmak ve işletmek ve Konusu ile ilgili olmak kayıt ve şartıyla aşağıdaki işleri yapabilir; Taşıt, menkul ve gayrimenkul almak, satmak, tesisler kurmak işletmek, gereken malzeme makina ve maddeleri satın almak veya ithal etmek, şirket tesislerinde imal edilen maddeler için depolar tesis etmek ihtira hak ve beratlarını lisan ve imtiyazları telif haklarını alameti farika ve ticaret ünvanlarını iktisap etmek ve kullanmak, devretmek, satmak, kiralamak , ipotek alıp vermek şirketin gayeleri ile ilgili olarak sınai ve ticari bütün teşebbüslere kısmen veya tamamen katılmak özel ve resmi kuruluşlarla yerli yabancı sermaye ile işbirliği yapmak, yeni ortaklıklar kurmak veya mevcut şirketlere katılmak ithalat ihracat inşaat toptan satış ve imalat faaliyetlerinde bulunmak işletmek mümessillikler alıp vermek şirket işlerinin gerektirdiği malı tasarruf etmek veya mal almak sahip bulunduğu gayrimenkuller üzerine inşaat yapmak tapuda cins tashihi yapmak, bunları tamir etmek kiralamak, satmak. Devlet daire ve müsesselerinde artırma eksiltme ve ihaleler iştirak etmek teklif vermek ve bilumum taahhüt işlerini yapmak şirket leyh ve aleyhine her türlü ayni hakları tesis ve bunları fek edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 191289 sicil no ile kayıtlı firma, 27 Aralık 1982 tarihinde kuruldu. Fersan Tekstil Tic. San. Ltd. Şti., İstanbul, Beylikdüzü ilçesinde yer alan dokuma sanayi.

Soru & Cevap:

Fersan Teksti̇l Ti̇c. San. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • dokuma sanayi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Fersan Teksti̇l Ti̇c. San. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.