Febit Internatıonal Turizm İnşaat Limited Şirketi

Febit Internatıonal Turizm İnşaat

Beşiktaş, İstanbul
Febit Internatıonal Turizm İnşaat

6 kişiden %74'si beğendi (3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Gayrettepe, Hattat Halim Sk. No:8, 34349 Beşiktaş/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 347-0626 ara

Hakkında

Febit Internatıonal Turizm İnşaat:

Febit Internatıonal Turizm İnşaat Limited Şirketi

Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı ithalatı alımı satımı ve pazarlaması Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 750183 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Ekim 2010 tarihinde kuruldu. Febit Internatıonal Turizm İnşaat, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan bilgisayar danışmanı. Bu mekan toplam 6 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.febitholding.com

Febi̇t International Turi̇zm İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Bilgisayar Danışmanı
  • Yazılım Şirketi

Konum

Bu bölümde Febi̇t International Turi̇zm İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.