Fatih Üniversitesi İktisadi İşletmesi

Fatih Üniversitesi

Büyükçekmece, İstanbul
Fatih Üniversitesi

(3.7)

İletişim bilgileri

Adres: Karaagaç, 34500 Büyükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 866-3300 ara

Hakkında

Fatih Üniversitesi: Sanayi ve ticari alanda faaliyet gösteren firmalara danışmanlık hizmeti vermek ve bu firmalarla işbirliği yapmak sertifa eğitimleri vermek her türlü bilgisayar yazılım işlemleri ile servis hizmetlerini vermek türkçe ve yabancı dil kursları düzenlemek.


Fatih Üniversitesi'ne Ulaşım

Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü, Hadımköy yolu üzerindeki Akçaburgaz mevkiinde yer almaktadır. Kampüse İETT ve özel halk otobüsleri, dolmuşlar, ticari ve özel araçlarla ulaşmak mümkündür.

E-5 Karayolu'ndan

E-5 Karayolu üzerinde Edirne istikameti takip edilir. Beylikdüzü üst geçidinden sonra (Autopia hizasında) yanyola geçilir. Hadımköy sapağından Hadımköy tabelası takip edilirek sağa tarafa dönülür. Yaklaşık 7 km gidilince, gişelerden önceki araç alt geçidinden Fatih Üniversitesi tabelası takip edilir. Alt geçit çıkışının 200 m ilerisinden sola U dönüşü yapıldıktan sonra ilk sağa dönülür. 400 m kadar sonra kampüs ana kapısına ulaşılır.

TEM Otoyolu'ndan

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçildikten sonra Edirne istikameti takip edilir. Mahmutbey Otoban Gişeleri geçildikten yaklaşık 20 km ileride Hadımköy-Büyükçekmece-Beylikdüzü sapağından geçilir. Gişelerden çıktıktan sonraki ilk sağdan dönülür. Yaklaşık 200 m ileride Fatih Üniversitesi levhası takip edilerek U dönüşü yapıldıktan sonra ilk sağdan dönülür, yaklaşık 400 m sonra kampüse ulaşılabilir.

Önemli: TEM Otoyolundan gelirken ilk görülen Hadımköy tabelasından değil; ikinci Hadımköy-Büyükçekmece-Beylikdüzü tabelasından çıkış yapılacaktır.

Fatih Üniversitesi Servis Araçları

Fatih Üniversitesi, özel bir ulaşım şirketi olan ATEŞTUR ile anlaşma imzalamıştır. Bu anlaşma gereğince Üniversitemiz öğrencilerine ve personeline ulaşım hizmeti verilmektedir. Servis hizmetlerinden sadece ATEŞTUR’a kayıt yaptıran öğrenciler yararlanabilmektedir.

Servis güzergâhları, öğrencilerden ve Üniversite personelinden gelen talepler doğrultusunda belirlenmektedir. Öğrenci ve personel servisleri, hafta içi her gün 07:45’te kampüse ulaşmakta; öğrenci servisleri 17:00'de, personel servisleri ise 17:15'te kampüsten hareket etmektedir. Fatih Üniversitesi, İstanbul, Büyükçekmece ilçesinde yer alan otobüs durağı. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3.7 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.fatih.edu.tr

Fati̇h Üni̇versi̇tesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Otobüs Durağı

Konum

Bu bölümde Fati̇h Üni̇versi̇tesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.