F. A. N. C. Y. Kuyumculuk Limited Şirketi

F. A. N. C. Y. Kuyumculuk

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mollafenari Mah. Bileyciler Sok. No:20-22 Eminönü Eminsinan Mah. Yeniçeriler Cad. Güzel Apt. No:5 Kat 2 Daire: 3 Eminönü, Fatih, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 516-2624 ara

Hakkında

F. A. N. C. Y. Kuyumculuk:

F. A. N. C. Y. Kuyumculuk Limited Şirketi

Altın, gümüş, platin, titanyum vesair asil metaller ile elmas, pırlanta, yakut, zümrüt, zafir, inci, diğer kıymetli ve yan kıymetli taşlar ile yine bu taşlardan mamül ziynet eşyalarının ve kuyumculuk malzemelerinin imalatı, fason imalatı, alım ve satımı, dahili ticareti, ithalatı, ihracatı, toptan ve perakende alım satımı, Şirket konusu ile ilgili olarak menkul, gayrimenkul mallar satın alabilirler, satabilirler, inşaat yaptırabilirler, kendi borçlarının teminatı olarak olarak rehin verebilir, menkul veya gayrimenkul kiralayabilir, kiraya verebilirler. Şirket konusu ile ilgili amacına ulaşabilmesi için lüzumlu, şirketin borçlarını ve alacaklarını temini için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları verebilir, ipotek rehin , kefalet ve diğer teminatları alabilir, ipotek tesis ve fek edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 501305 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Temmuz 2003 tarihinde kuruldu. F. A. N. C. Y. Kuyumculuk, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

F. A. N. C. Y. Kuyumculuk'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi