Eymen Döviz Kıymetli Taş ve Maden Ticaret Anonim Şirketi

Eymen Döviz Kıymetli Taş Ve Maden Ticaret A.Ş.

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Emirler Sok. No: 12 Hocapaşa Mh. Eminönü, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 519-8745 ara

Hakkında

Eymen Döviz Kıymetli Taş ve Maden Ticaret A.Ş.:

Eymen Döviz Kıymetli Taş ve Maden Ticaret Anonim Şirketi

Şirket kambiyo mevzuatında belirtilen usul ve esaslara uygun bir şekilde yetkili müesse olarak faaliyet göstermektedir. Bu şebeple şirket. Türkiye'de yurt dışında yerleşik kişilere ibraz edilen dövizi natık çekmeleri ve efektifleri Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasınca tespit edilen usul ve esaslar çerçevesinde satın almak ve alının kişileri efektif satrak. Şirket amaçlarını gerçekleştirmek için gerekli göründüğü kredileri yerli ve yabancı finans kurumlarından sağlamak kredi sözleşmeleri yapmak ve bu hususlarda teminat ve rehin vermek. Amaç ve konularıyla ilgili olarak demirbaş eşya sabit kıymetler ve nakil vasıtaları satın almak satmak, kiralamak veya kiraya vermek. Amaç ve konusuyla ilgili olarak her türlü menkul gayrimenkul ve gayri maddi malları amaçları ve hakları kullanmak işletmek kiralamak, kiraya vermek satın almak satmak ipotek ve rehin almak veya vermek şirket leh ve alehinde gayri menkule mütealik tevhid, ifraz irtifak hakkı tesis etmek ve bunları fes ve tadil etmek, şirket leh ve alehinde ayni haklar tesis etmek ve kaldırmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 549723 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Mart 2005 tarihinde kuruldu. Eymen Döviz Kıymetli Taş ve Maden Ticaret A.Ş., İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan finansal hizmetler.

Soru & Cevap:

Eymen Dövi̇z Kiymetli̇ Taş ve Maden Ti̇caret A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • finansal hizmetler
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eymen Dövi̇z Kiymetli̇ Taş ve Maden Ti̇caret A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.