Evrensel Sigorta ve Reasürans Brokerliği Limited Şirketi

Evrensel Sigorta Aracılık Hizmetleri Aş

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ayazmadere Cad. No: 3 Aliye Meriç Konak 7 İş Merkezi Kat: 4 Daire: 15 Gayrettepe Mh. Fulya Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 213-4355 ara

Hakkında

Evrensel Sigorta Aracılık Hizmetleri Aş:

Evrensel Sigorta ve Reasürans Brokerliği Limited Şirketi

Şirketin esas gayesi münhasıran sigorta brokerliği ve reasürans brokerliği faaliyetinde bulunmaktır ve 7397 sayılı sigorta murakebe kanununa aykırı olmamak kaydı ile maksat ve mezvuu icabı gayrimenkul satın almak, devir, ferağ etmek, satmak kısmen veya tamamen kiraya vermek, kiralamak, ayrıca ayni ve gayri ayni haklarla ilgili iltizami hak ve tasarrufi işlemleri yapmak, gayrimenkuller üzerinde teminat ve başka gayelerle ipotek tesis etmek, almak, vermek, çözmek bunları devretmek hak ve alacaklarının tahsili ve temini için ani ve şahsi her türlü teminat almak ve vermek, ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 465005 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Ekim 2001 tarihinde kuruldu. Evrensel Sigorta Aracılık Hizmetleri Aş, İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan sigorta acentesi.

Soru & Cevap:

Evrensel Si̇gorta Aracilik Hi̇zmetleri̇ Aş'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sigorta acentesi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Evrensel Si̇gorta Aracilik Hi̇zmetleri̇ Aş'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.