Evren Ayhan İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Evren Mühendislik Mimimarlık Müşavirlik

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Haberler Sok. No: 8 Gazeteciler Sit. Esentepe Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 274-6885 ara

Hakkında

Evren Mühendislik Mimimarlık Müşavirlik:

Evren Ayhan İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve, Şirket amacını geçrekleştirebilmesi için taşınır ve taşınmaz malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, borçlarına karşılık taşınır ve taşınmaz malları rehin ve ipotek olarak verebilir. Taşınırlar üzerinde leh ve aleyhte menkul rehni ihdas edebilir. Alacaklarına karşılık başkalarına ait taşınır ve taşınmaz malları rehin ve ipotek alabilir, fek ve terkin edebilir, Teminat ipoteği dahi, lehte ve aleyhte alabşlir ve verebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 562757 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Ağustos 2005 tarihinde kuruldu. Evren Mühendislik Mimimarlık Müşavirlik, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan inşaat proje ve mühendislik.

Soru & Cevap:

Evren Mühendi̇sli̇k Mi̇mi̇marlik Müşavi̇rli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat proje ve mühendislik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Evren Mühendi̇sli̇k Mi̇mi̇marlik Müşavi̇rli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.