Europan Isı Ses Yalıtım Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Europan Isı Ses Yalıtım Sistemleri

Başakşehir, İstanbul
Europan Isı Ses Yalıtım Sistemleri

7 kişiden %68'si beğendi (3.4)

İletişim bilgileri

Adres: Kayabaşı, 19 Kasım Cd. 35/A, 34992 Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 691-1654 ara

Hakkında

Europan Isı Ses Yalıtım Sistemleri:

Europan Isı Ses Yalıtım Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü binaların ısı ses ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak . Şirket konusu ile ilgili her türlü gayrimenkuller menkul mallar şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesisatın alınması gayri menkul üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve sahsi hakların tesis ve tecili tasaruflarında bulunulması; Şirketin lüzümlü borç ve alacaklı kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatlarının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri alacak ipotekleri teminat ipotekleri kefalet ipotekleri alınması verilmesi her türlü teminat ve kafeletlerin verilmesi alınması ticari işletme rehini akdedilmesi, Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzümlu makine ve tesisler ile gayrimenkuller iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerinde intifak sükna gayrimenkul mülkiyet kat mülkiyeti ipotek ve kat irtifakı tesis etmek ve ferağ etmek fabrika ve idare binaları inşa etmek Şirketin alacak ve borçlarının teminen her türlü şekil ve derece ipotek vermek apotek almak devir ferağ temlik etmek mevcut tesis ve edilecek ipotekleri feki ve tadil etmek. ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 603285 sicil no ile kayıtlı firma, 11 Ekim 2006 tarihinde kuruldu. Europan Isı Ses Yalıtım Sistemleri, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan dış cephe kaplama İşleri yüklenicisi. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 3.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.yeykim.com.tr

Europan Isi Ses Yalitim Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Dış Cephe Kaplama İşleri Yüklenicisi
  • İzolasyon İşleri Yüklenicisi

Konum

Bu bölümde Europan Isi Ses Yalitim Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.