Eurodrip Damla Sulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Eurodrip Damla Sulama A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Yıldız Posta Caddesi, Vefabey Sokak, Yeşil Apt., B Blok, Kat: 7-8, D: 22-25, Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 274-9882 ara

Hakkında

Eurodrip Damla Sulama A.Ş.:

Eurodrip Damla Sulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Plastik, suni ve sentetik maddelerden yapılan boruların ve diğer araç, gereç ve malzemenin, kimyevi maddelerin, müstahzarların, ham, yarı mamul, mamul maddelerin üretimi Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumla makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkuller üzerinde iritfak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek fabrika depo satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek, Şirketin amacı ile ilgili olarak şirkeitn ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak ve vermek şirket lehine alınmış olan teminat ve ipotekleri kaldırmak(fek etmek) ve şirketin 11. 5. 2010 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 288710 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ağustos 1992 tarihinde kuruldu. Eurodrip Damla Sulama A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan damlama sulama sistemi.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.eurodrip.com.tr

Eurodri̇p Damla Sulama A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • damlama sulama sistemi
  • sulama sistemleri
  • damlama sulama sistemi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eurodri̇p Damla Sulama A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.