Domani Turizm Şebnem Coşkun

Ets Tur Bostancı - Domani Turizm

Kadıköy, İstanbul
Ets Tur Bostancı - Domani Turizm

41 kişiden %68'si beğendi (3.4)

İletişim bilgileri

Adres: Bostancı, 15, Şemsettin Günaltay Cd., 34744 Kadıköy/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 445-6050 ara

Hakkında

Ets Tur Bostancı - Domani Turizm:

Domani Turizm Şebnem Coşkun


İstanbul Ticaret Odası'na 439924 sicil no ile kayıtlı firma, 14 Haziran 2000 tarihinde kuruldu. Ets Tur Bostancı - Domani Turizm, İstanbul, Kadıköy ilçesinde yer alan seyahat acentesi. Bu mekan toplam 41 oy üzerinden 3.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.etstur.com

Ets Tur Bostanci - Domani̇ Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Seyahat Acentesi
  • Tur Operatörü

Konum

Bu bölümde Ets Tur Bostanci - Domani̇ Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Acentanız kanalı ile 4 Eylül kızımla Bodrum Turgutreis Serene Beach Resort otele gittik. Otel rezalet. Tüm odalar saat: 18:00 den sonra lağım kokuyor çünkü yanında dere yatağı var. Kesinlikle balkonda oturmak mümkün değil. Ayrıca sivrisinek adası. Ben hayatımda bu kadar sivrisinek görmedim. Acentanızın elemanı gittiğimin 3. günü yanımıza uğradı. Odamızın değişme talebini ilettim. Tamam dedi bir daha hiç gözükmedi. Oda da değişmedi. Personel çok eğitimsiz, Saat: 15:30 - 16:30 arası iskeleden gruplar halinde sürekli denize atlayıp bir birleriyle şakalaşmalar. Uzaydan gelmişiz gibi bakmalar. Çok rahatsız olduk. Gittime gideceğime pişman oldum. Gerekli bütün her yere şikayetimi ileticem. Bilgilerinize.


gayet başarılı