Tez Elektronik Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi

Esse Grup - Tez Elektronik Pazarlama Ticaret A.Ş.

Bahçelievler, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çobançeşme Mh. Sanayi Caddesi, Kımız Sokak, No: 12, Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (850) 222-3773 ara

Hakkında

Esse Grup - Tez Elektronik Pazarlama Ticaret A.Ş.:

Tez Elektronik Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü elektrikli ev aletlerii ve dayanıklı tüketim malları ile elektronik, elektromekanik araç ve gereçlerin bilgisayar ve elektronik büro aletlerinin, daktilolar, printerler, scannerler, fotokobi ve hesap makinaları, kablolu ve kablosuz telefonlar, cep telefonları. . . . alım, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlamacılığı mümessillik ve komisyonculuk yapmak. . . Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkuller iktisap etmek, , devir ve rerağ etmek, kiralamak, gayrimenkul mülkiyeti kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis etmek, iktisap, devir ve ferağ etmek fabrika, depo, satış mağazaları ve idare binaları inşa etmek. Şirket konusu ile iilgili elindeki fonları değerlendirmek için esham ve tahvilat alabilir gereğinde bunları kısmen veya tamamen satabilir. Borçlarının teminatını oluşturmak üzere taşınmazlarını ipotek edebilir. Alacaklarının temini için ipotekler tesis edebilir, alacağını tahsil edince tesis ettiği ipoteği fekkedebilir, kredilerine karşılık ticari işletme rehni tesis edebilir. Şirket kendi ihtiyacı için her türlü gayrimenkul satın alabilir ve satar, gayrimenkul üzerinde leh ve aleyhte her türlü ipotek tesis edebilir ve umumiyetle gayrimenkul ile ilgili her türlü muamele ve tasarrufta bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 492378 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Esse Grup - Tez Elektronik Pazarlama Ticaret A.Ş., İstanbul, Bahçelievler ilçesinde yer alan elektronik.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.essegrup.com

Esse Grup - Tez Elektroni̇k Pazarlama Ti̇caret A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektronik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Esse Grup - Tez Elektroni̇k Pazarlama Ti̇caret A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.