Esra Menteşe ve Pvc Bağlantı Elemanları San. Tic. Ltd. Şirketi

Esra Menteşe Ve PVC Bağlantı Elemanları

Bayrampaşa, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Rami Kışla Caddesi, Emintaş Rami Sanayi Sitesi, No: 9, Bayrampaşa, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 674-1907 ara

Hakkında

Esra Menteşe ve PVC Bağlantı Elemanları:

Esra Menteşe ve Pvc Bağlantı Elemanları San. Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kapı pencere menteşeleri ve kapı pencere ispanyoletlerinin imalatını alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak ve Yukarıda amaç ve konular aynı kalmak şartıyla, şirket konusunu gerçekleştirmek için gerekli menkul, gayrimenkuller alabilir, satabilir. Şirket menfaati için kullanılabilecek menkul ve gayrimenkulleri alabilmek için gerekli kredi kullanabilir ve bu kredilere karşılık menkul ve gayrimenkulleri ipotek olarak gösterebilir. Her türlü fabrika ve idari bina inşa etmek veya inşa ettirebilir. Gayrimenkuller aynı haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlerde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 664123 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Nisan 2008 tarihinde kuruldu. Esra Menteşe ve PVC Bağlantı Elemanları, İstanbul, Bayrampaşa ilçesinde yer alan menteşe. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Esra Menteşe ve Pvc Bağlanti Elemanlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • menteşe
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Esra Menteşe ve Pvc Bağlanti Elemanlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

görüşmek üzeri