Esme Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Esme Dayanıklı Tüketim Malları - Genel Merkez

Bağcılar, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Evren Mh. Cami Yolu Caddesi, No: 56, Güneşli, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: 444-3763 ara

Hakkında

Esme Dayanıklı Tüketim Malları - Genel Merkez:

Esme Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü elektrikli ve elektriksiz, elektronik ev aletle ri mutfak gereçlerinin toptan ve perakende alım satımı ile pazarlaması yapmak. Konusu ile ilgili olarak mağaza büro teşhir salonu ardiyeye idari hizmet yerleri açmak. Konusu ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü taşınır ve taşınmaz mallar satın almak ve bunlar üzerinde haklar elde etmek. Konusu ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışı kurum ve bankalardan gerçek ve tüzel kişilerden her çeşit krediler sağlamak gerektiğinde Şirketin malları üzerinde ipotek tesis etmek orta ve kısa vadeli borçlanmalarda bulunmak. Taşınmaz mallar üzerinde ipotek koymak ve ipotek kaldırmak 3. şahıslar için ipotek vermek ve 3. şahısların borçlarına ipotek koymak ve 17. 8. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 323202 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Esme Dayanıklı Tüketim Malları - Genel Merkez, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan genel müdürlük. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.esme.com.tr

Esme Dayanikli Tüketi̇m Mallari - Genel Merkez'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • genel müdürlük
  • firma
  • mağaza
  • genel müdürlük
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Esme Dayanikli Tüketi̇m Mallari - Genel Merkez'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Maalesef mağaza açmakla olmuyor lütfen satışını yaptığınız ürünleri müşteri memnuniyetine dikkate almalısınız Tokat şubesine bir müdür atamışsınız tam bir dikte birisi tam istediğiniz nitelikte sizleri tebrik ediyorum bana dönmediniz Ayşe hanım Mehmet beyin danışmanı olduğunuzu söylediniz bana verlen teşhir ürünü hakkında yardımcı olup muatap dahi olup aramadınız bunu Cihan bey inşallah okur da bana döner umuduyla şansımı bir kez daha denedim Adil YILDIZ 05063393289 Tokat