sanay sitesi

Eskişehir Oto Sanayi Sitesi

Odunpazarı, Eskişehir

()

İletişim bilgileri

Adres: Ankara-eskisehir Yolu, 75. Yıl Mahallesi, Oto Sanayi Sitesi, Odunpazarı, Eskişehir Haritayol tarifi

Hakkında

Eskişehir Oto Sanayi Sitesi: Eskişehir Oto Sanayi Sitesi Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde sanay sitesi, sanayi. Eskişehir Oto Sanayi Sitesi, Eskişehir, Odunpazarı ilçesinde yer alan sanay sitesi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Eski̇şehi̇r Oto Sanayi̇ Si̇tesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • sanay sitesi
  • sanayi

Konum

Bu bölümde Eski̇şehi̇r Oto Sanayi̇ Si̇tesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın yetkili sizler odanıza bağlı olan bu dükkanları hiçmi denetlemezsiniz ..hiçmi hesap sormazsınız..oralara gelen müşterilerle hiçmi diyalog kurmazsınız yada anket düzenmezmisiniz..eline anahtar alan ustayım diye dükkan açmış yaptıkları işi iş değil..eskişehir halkı neden bursa ya yada ankara ostim e aracını götürmek zorunda kalıyor ..bunu hiçmi araştırmazsınız..benim aracım 20 gündür sanayide yatıyor başıma gelmeyen kalmadı ..bir arıza için bostancı sanayi sitesinden malzeme almak zorunda bırakıldım..internetten malzeme siparişi verdim.ve ne oldu biliyormusunuz affdersiniz ama sikildim yani dolandırıldım..tam 2800 tl..yazık ya kendi memleketimizde aracımız yaptıracak usta bulamıyoruz sağa sola gidiyoruz ondada dolandırılıyoruz...param kalmadığı için 20 gündür aracım sanayi de kaldı çürüyecek yazık böyle sanayinin böyle müşteri memnuniyetinin içine sıçayım...hayırlı işler..