Eskişehir 1 Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi

Eskişehir 1 Gayrimenkul Yönetimi

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cura Gayrimenkul İnşaat Yönetim ve Geliştirme Anonim Şirketi Cura/ggp Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme Anonim Şirketi Ece Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme Anonim Şirketi Ece/ggp Gayrimenkul İnşaat ve Geliştirme Anonim Şirketi Defterdar Yokuşu No:3 Ze Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 327-1724 ara

Hakkında

Eskişehir 1 Gayrimenkul Yönetimi:

Eskişehir 1 Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi

Türkiye'de alışveriş merkezi ve diğer gayrimenkul projelerini geliştirmek ve yürütmek, Kendisine ve üçüncü kişilere ait taahhhüt yükümlülük ve sorumlulukların teminat olarak sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde ipotek ve her türlü ayni hak tesis edebilir bunları kiraya verebilir ve diğer kişisel hakları tesis edebilir ve gerekli gördüğünde bu ipotekleri ve diğer hakları fekkedebilir, Taşınır ve taşınmaz malları ile bunlarla ilgili hakları motorlu taşıtları makineleri ekipmanları ve diğer taşınır malları satın alabilir ithal edebilir kiralayabilir diğer şekillerde elden çıkarabilir ve kiraya verebilir bunlarla ilgili finansal kiralama sözleşmelerini imzalayabilir ve sahip olduğu gayrimenkul mallar üzerinde inşaat ve dekorasyon işleriyle uğraşabilir veya bunları başkalarına yaptırabilir sahip olduğu gayrimenkulleri inşaat ve dekorasyon işlemlerinden önce veya sonra kiraya verebilir veya satabilir, Gayrimenkul sektöründe faaliyetler yürütmek ve yatırımlar yapmak, bunları koordine etmek ve yönetmek ve 10. 4. 2006 tarihli olağan genel kurul kararında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 547071 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Şubat 2005 tarihinde kuruldu. Eskişehir 1 Gayrimenkul Yönetimi, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Eski̇şehi̇r 1 Gayri̇menkul Yöneti̇mi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi