kurum

ESHOT Genel Müdürlüğü

Buca, İzmir

50 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bulvarı No: 500 35140 Buca, Gediz, İzmir, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 293-5000 ara

Hakkında

ESHOT Genel Müdürlüğü: ESHOT Genel Müdürlüğü İzmir, Buca ilçesinde kurum, genel müdürlük. ESHOT Genel Müdürlüğü, İzmir, Buca ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 50 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Eshot Genel Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • genel müdürlük

Konum

Bu bölümde Eshot Genel Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Kapalı otobüs duraklarının bir kısmını hiç gereği yokken yıkıp yeniden yaptınız. Yenilerinin eskilerinden hiç de bir farkı yokken buna neden ihtiyaç duydunuz? Kaynaklarımızı boşa harcadınız ya da birilerine kazanç sağladınız. Üstelik de yeni yapılan duraklarda şöyle hatalar var:
Örnek: EVKA-2, Telekom durağını çok sık kullandığım için burayı dikkatinize getiriyorum;
Kapalı durağın arkasında hayli geniş boşluk olmasına rağmen yeni durağı iyice öne kaldırım bodür taşına kadar çekmişler, bir de durağın bacağının dibine destek amaçlı yüksekçe beton dökülmüş, iyice daraltmışlar. Düşününüz otobüs geldi tam da durağın bacağının dibinde durağa yanaştı, yolcular kapıya yanaşmakta sıkıntıya düşecekler hatta tam da otobüsün önüne düşüp kaza yaşayacaklar, hatta sakatlanmalar olacak ki bu türlü vakalar zaman zaman oluyor da.
İkincisi de 3 kişilik metal oturacak yer monte edilmiş ama oturmak için en az 185 Cm boyunda olmak lazım. Çok yüksek tutulmuş, sanki insanlar oturmasınlar der gibi.
Bu yapılan işleri hiç mi denetleyen, kontrol eden, gözden geçiren yok? Lutfen işten anlıyan sorumluluk duyan birisi gelsin, birlikte yerinde görüp de düzelttirme yoluna gidelim.
Saygılarımla,
ADRES: 6848/1 Sokak 37 P.K. 35640 Çiğli


22.02.2015 pazar günü saat 22:10 sularında balçova kipada çalışmış olduğum iş yerimden çıkıp kipanın karşısındaki duraktan 35 LK 184 plakalı 209 nolu hat olan zeytinalanı-f.altay otobüsüne bindim aynı saatte media markt da çalışan eşim ile birlikte evimize gitmek için eşimde media markt karşısındaki durakta benim bindiğim hat olan 209 nolu otobüse binmek için beni bekliyordu eşimin beklediği durağa geldiğimizde eşimin elini kaldırmasına rağmen ekte fotoğrafı olan söförünüz otobüsün boş olmasına rağmen durağın 15 metre gerisinde durup eşimi almamıştır üstelik yağmur yağıyordu.Öğrenmek istediğim otobüsler duraktan 15 metre önce mi yolcu indirip bindiriyor yada kafalarına göremi yolcu alıp indiriyor yoksa eşim polis üniformalı mı olmalıydı??Şöföre 'Neden bayan el kaldırdığı halde durakta durmadın' diye sorduğumda bana terbiyesiz bir uslup ile 'Öndekine binseydi bu sizin özel otobüsünüz değil'tarzında bana cevap verdi benim ödediğim vergiyle evine ekmek götürdüğünü unutup aşağılayıcı şekilde söylemde bulundu ben otobüste olmamışta olabilirdim gecenin o saati annem kız kardeşim de olabilirdi kaldiki eşim bu tarz şöförleremi emanet yolcularımız yolcusuyla konuşma erdemliğini bile beceremiyor f.altay metroda otobüsten inip fotoğrafını çektim ve bana 'ÇEK ÇEK YATAK ODANA KOYARSIN'diye çok aşağalık ve terbiyesizce İZMİR BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ ESHOT personelliğine yakışmayan söylemde bulundu bu terbiyesizce konuşma hakkını nereden buluyor bulunla ilgili belirttiğim şahsın fotoğrafı ekte vardır ve bu olayın peşini bırakmıyacağımı belirtir siz yetkililerin gereğini yapıcağınızdan şüphem yoktur.saygılarımla.


04.01.2015 tarihinde Saat 17.09 kemerDen-Bornova ya sefer yapan 59 numaralı araç şoförü saygısızin teki çalıştığınız adamların kalitesini yükseltin lütfen


Sabahları 441'e binip Şirinyer Metro İstasyonuna gidiyoruz. Şirinyer Metro İstasyonuna gittiğimizde aktarmadan 818'e biniyorum ama orada hergün 15 dakika bekliyoruz. 6.54 de kalkan arabanın saat 7 ye alınmasını eshot genel müdürlüğünde çalışan konak belediyesinde çalışan karabaglar belediyesinde çalışan arkadaşlarımız bende dahil 15 dakika sogukta beklememiş oluruz. Arabanın 7 ye Alınmasını talep ediyoruz.
Saygılarımla..


Yesilyurt ve koop. Evleri (79,20) arac söförlerinin 65 yas üzeri ücretsiz binen yolculara agir hakaret iceren sözler söylüyorlar. Bu terbiyesizce durumu dikkate almanizi rica ediyorum.


805.ve 105 sabah saat 7.30.ve 8.30 arası cok yoğun oluyor ve araclara binemiyoruz dikkata alinması rica edıyorum


23/10/2014 TARİHİNDE ALSANCAKTAN İŞYERİNDEN ÇIKIP KOŞU DURAĞINA İZBANLA GELDİK KOŞU DURAĞINDA UZUN TRAFİK KUYRUĞU VE 171 NUMARALI OTOBÜSÜN DOLU GELMESİ NEDENİ İLE KOŞU DURAĞINDAN BUCAKOOP A YÜRÜYEREK EVİME GİDEBİLDİM.
BİRDE BU KOŞU DURAĞININ YERİNİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ BİR GÜN BİR CANIMIZI TRAFİKTE İZBANA ULAŞABİLMEK İÇİN YİTİRECEĞİZ.


Konak günaltay istikametinde şoför ler inanılmaz dikkatsiz süratli vede saygisizlar 35 CSR 60 plakalı araç ve diğer birkaç araç şoförü özellikle terbiye yoksulu hiç denetim yapmıyorsunuz sanırım izmir in adını çıkartır bunlar yetkilileri göreve davet ediyorum bu adamları neye göre işe alıyorsunuz


Ben 20 yıldır sirinyer esnafın Benin şikayetim pazar yerinin otoparkı alinip aktarma merkezi yaptılar biz aktarma merkezi istemiyorurrr


Iyi çalışmalar öğretmenim hergün narlıdere arıkentten okula gitmek için 6:30 arabasına yani 5 numaraya binmek zorundayım fakat bu araç seferine paralel caddeden başlıyor yani huzur eviden geçmiyor saat 7 den sonra huzur evinden geçiyor o saat te biz derste oluyoruz bir hafta önce aşağıya inmeye çalışırken köpekler saldırdı iki kolumdan darbeliyim raporluyum sıkıntımın giderileciğine ve hizmet anlyışınıza sığınarak iyi çalışmalar diliyorum.