Eser Puset Elektrik Elektronik Tamir Bakım Servisi ve Ticaret Limited Şirketi

Eser Puset - Chicco Teknik Servis

Kağıthane, İstanbul

(4)

İletişim bilgileri

Adres: Seyrantepe Mh. İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, No: 105, İspar İş Merkezi D: 107-109, Seyrantepe, Kağıthane, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 281-6104 ara

Hakkında

Eser Puset - Chicco Teknik Servis:

Eser Puset Elektrik Elektronik Tamir Bakım Servisi ve Ticaret Limited Şirketi

Her türlü çocuk arabaları pusetleri ve oto koltukları alımı satımı tamir bakım ve onarım işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 646170 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Kasım 2007 tarihinde kuruldu. Eser Puset - Chicco Teknik Servis, İstanbul, Kağıthane ilçesinde yer alan teknik servis. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Eser Puset - Chi̇cco Tekni̇k Servi̇s'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • teknik servis
  • servis
  • teknik servis
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eser Puset - Chi̇cco Tekni̇k Servi̇s'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bir ay önce pusetimi tamire verdim
hala cevap alamadım !!!!!!
süre çok uzun
bilgi verilmiyor


Merhaba,
Forum marmara Avm 'deki JOKER mağazasından TFK ( Trends For Kids ) marka puset almıştık. Tekeri sürekli çıktığı için problem yaşamıştık. En sonunda çıkan tekeri kaybettik.Ürünü aldığımız mağazaya gittik. Bize firmanızın iletişim bilgilerini verdiler ve tekeri firmanızın tedarik edeceğini söylediler. 1 adet puset tekeri gönderebilirseniz çok sevinirim.Çünkü bu şekilde puseti kullanamıyoruz.
İyi çalışmalar. ( İletişim numaram / GSM : 0 532 720 33 63 ) Güngören / İST.