kurs

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi (EKM)

Esenyurt, İstanbul

(3)

İletişim bilgileri

Adres: İnönü Mh. Doğan Araslı Bulvarı, Esenyurt Belediye Başkanlığı Binası Karşısı, Esenyurt, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 596-0464 ara

Hakkında

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi (EKM): Binanın en önemli özelliklerinden biri olan 850 kişilik çok amaçlı salon, standartların çok üzerinde. Esenyurtlu’ya sosyal faaliyetleri için oldukça geniş bir mekan sunuyor. İçeride yaşanılan bu görsel şölen binanın teknik özellikleri öğrenildiğinde yerini hayranlığa bırakıyor. Binanın tamamından yansıyan zarafeti içinde barındıran üç adet sinema salonu, kafeteryalar, bowling salonu, internet evi... hepsi sizler için... Binayı tamamen kapsayan kablosuz internet yayını sayesinde bina içinde, bulunduğunuz her mekanda özgürce internet kullanma imkanı. Bütün bu özellikler EKM’yi Esenyurtlu için bir yaşam merkezi haline getiriyor.

Sosyal yapı, kültürel kimlikle bir üst katta bulunan kütüphanede buluşuyor. Kitabını veya dergisini okurken çayını yudumlayabileceği, okul çıkışı dersini çalışabileceği, gerek masasında kendi taşınabilir bilgisayarı ile, gerekse de bizim sağladığımız bilgisayarlar ile bilişim dünyasının kapılarını aralayabileceği bir ortam genç yaşlı tüm Esenyurt halkı için burada sunuluyor. Esenyurtlu için hayatta yeni adımlar, yeni başlangıçlar, yeni dünyalar burada şekillenecek. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi (EKM), İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan kurs. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Esenyurt Beledi̇yesi̇ Kültür Merkezi̇ (Ekm)'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurs
  • kültür merkezi
  • kültür sanat
  • sahne
  • tiyatro
  • kurs

Konum

Bu bölümde Esenyurt Beledi̇yesi̇ Kültür Merkezi̇ (Ekm)'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

çocuk içiny yüzme havuzu dersi verilliymu


çocuk içiny yüzme havuzu dersi verilliymu