Es Elektrik Elektronik Otomasyon Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Es Elektrik Elektronik Otomasyon Mlz.

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Darülaceze Cad. No: 785 PERPA Tic. Merkezi Halil Rıfat Paşa Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 222-9342 ara

Hakkında

Es Elektrik Elektronik Otomasyon Mlz.:

Es Elektrik Elektronik Otomasyon Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bilumum elektrik malzemelerinin alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin kablo kanallarının imali imal ettirilmesi iç ve dış ticareti ile toptan ve perakende alım satımı Gerekli araç nakil vasıtaları makine ve tesisleri ile bunların yedek aksamını satın almak ithal etmek gayrimenkuller iktisap etmek gayrimenkulleri ile ilgili cins tahsisi yaptırmak ve devir ferağ etmek sahip olunan gayrimenkul ve tesisleri gerektiğinde satmak veya iktisap ederek üzerinde inşaatlar yaptırmak depolar satış ve teşhir yerleri kurmak gerektiğinde bunları kiralamak kiraya vermek ve satmak iktisap olunan gayrimenkulleri taksim ifraz ve tefrik etmek üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis etmek ipotek rehinleri fek ve tadil etmek gibi işlemleri yapmak ve yaptırmak ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 555673 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Haziran 2005 tarihinde kuruldu. Es Elektrik Elektronik Otomasyon Mlz., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan elektrik malzemeleri.

Soru & Cevap:

Es Elektri̇k Elektroni̇k Otomasyon Mlz.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • elektrik malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Es Elektri̇k Elektroni̇k Otomasyon Mlz.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.