Ertemel Otomotiv Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi

Ertemel Otomotiv Ve Trafik Müşavirliği

Fatih, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Akdeniz Cad. No: 30 Dük:3 Hasan Halife Mh. Fatih, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 532-2472 ara

Hakkında

Ertemel Otomotiv Ve Trafik Müşavirliği:

Ertemel Otomotiv Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi

Her türlü motorlu taşıtların alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak bunlarla ilgili her türlü yedek parça imalatını alım ve satımını ithal ve ihracını yapmak. . . ve Her türlü gayrimenkul alım satımı yapmak kiraya vermek ve kiralamak, Arsa tarla binalar satın alarak veya kat karşılığı konut işhanı çarşı dükkan inşaat etmek bunları bütün halinde veya bölümler halinde satmak kiraya vermek işletmek Gerekli demirbaşlar nakil vasıtaları gayrimenkuller iktisap edebilir, depolar kiralayabilir tesisler inşaa edebilir büro ve şubeler açabilir her türlü maddi ve gayrimaddi haklara sahip olabilir ve 16. 2. 2005 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler. yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 406090 sicil no ile kayıtlı firma, 20 Ekim 1998 tarihinde kuruldu. Ertemel Otomotiv Ve Trafik Müşavirliği, İstanbul, Fatih ilçesinde yer alan oto ruhsat ve plaka hizmetleri.

Soru & Cevap:

Ertemel Otomoti̇v ve Trafi̇k Müşavi̇rli̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • oto ruhsat ve plaka hizmetleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ertemel Otomoti̇v ve Trafi̇k Müşavi̇rli̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.