Erşen Tekstil Spot Market Petrol Mobilya ve Orman Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Erşen Tekstil Spot Market Petrol Mobilya Ve Orman Ürünleri

Zeytinburnu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Seyitnizam Mh. Gümüşsuyu Caddesi, Gelişim Sitesi, No: 20, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 679-2673 ara

Hakkında

Erşen Tekstil Spot Market Petrol Mobilya ve Orman Ürünleri:

Erşen Tekstil Spot Market Petrol Mobilya ve Orman Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü tabi suni ve sentetik elyaftan veya bunların karışımından mamul ipliklerin bu ipliklerden dokunmuş veya örülmüş her türlü tekstil mamullerinin bizzat imali imal ettirilmesi terbiye tasarlama boya apre emprime işleri giyim eşyasına taalluk edenlerin deri ve kürk dahil her türlü konfeksiyonunu yapmak, Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul mal ve hakları iktisap etmek işletmek kiralamak veya kiraya vermek başkalarının menkul ve gayrimenkul malları üzerinde şirket lehine ipotekler tesis ve tescili veya mevcut ipotekleri fekke bu mallar üzerinde her türlü hakları iktisaba, Şirket, her türlü taşınır ve taşınmaz mal iktisap edibilir, satabilir, kiraya verebilir. Şirket sahibi bulunduğu taşınmazlar üzerinde gerek kendisinin gerekse üçüncü gerçek veya tüzel kişi/kişilerin borçları için ipotek verebilir. Bu ipotekleri fekkedebilir. 4. 12. 2002 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde ve 31. 5. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 488082 sicil no ile kayıtlı firma, 19 Aralık 2002 tarihinde kuruldu. Erşen Tekstil Spot Market Petrol Mobilya ve Orman Ürünleri, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan tekstil.

Soru & Cevap:

Erşen Teksti̇l Spot Market Petrol Mobi̇lya ve Orman Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Erşen Teksti̇l Spot Market Petrol Mobi̇lya ve Orman Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.