Araba Kiralama Şirketi

Eresinler Oto Kiralama

Çankaya, Ankara

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Aziziye, Portakal Çiçeği Sk. No:17, 06690 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 451-3333 ara

Hakkında

Eresinler Oto Kiralama: Eresinler Oto Kiralama İstanbul, Bahçelievler ilçesinde oto kiralama, oto kiralama. Eresinler Oto Kiralama, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan araba kiralama Şirketi. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Eresi̇nler Oto Ki̇ralama'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Araba Kiralama Şirketi

Konum

Bu bölümde Eresi̇nler Oto Ki̇ralama'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba,
AXA sigortanın aracılığıyle,Eresinler Gaziemir şubenizden,
024477 sözleşme no'su ile tarafıma verilen ikame araçta ,Veli Çağlayan tarafından 142 km.,lik yol yapabileceğim söylendi,(benzin ibresi empty'de olmasına rağmen )toplamda 50 km. yol yapmadan benzin lambası yandı ve 7 km. gittikten sonra aracın benzini bitti ,yolda kaldım.(Alsancak mevkiinde) ,yaptığım km. ve aldığım benzin fişi bendedir.Sanırım aracın göstergesinde bir sorun var.Benzin almama rağmen halen lambası sönmeyen aracı bugün Renser servise aracımı teslim almaya gittiğim de bıraktım.Orada ki yetkililer,ikame aracı kendileri teslim edebileceklerini,benim beklememem gerektiğini söylediler.
Gaziemirdeki çalışan arkadaşlarınız tarafınızdan tel. ile azarlandım,bir gün öncesinden haber vermem gerekirmiş,vay aracı oraya nasıl teslim edermişim,vay benzini nasıl boşverirmişim,Çok çirkindi yapılan görüşmeler.Hayatım da ilk defa araba kiraladım umarım bu da son olur.Kendilerine bilgim dışında kredi kartımı kullanmamalarını rica ettim.Gerekirse nakit ödeme yapabileceğimi söyledim.Konu ile ilgili gereğinin merkeziniz tarafından yapılmasını rica ederim.Teşekkürler,iyi çalışmalar