T.C. Gelir İdaresi Başkanlığı

Erenköy Vergi Dairesi Müdürlüğü

Ataşehir, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Bostancı Sanayi Sitesi, Değirmenyolu Caddesi, No. 18, Maliye Kompleksi, İçerenköy, Ataşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 575-7865 ara

Hakkında

Erenköy Vergi Dairesi Müdürlüğü: Vergi Dairesi Faaliyet Alanı SUADİYE MAH. , 19 MAYIS MAH. , ERENKÖY MAH. , BOSTANCI MAH. KOZYATAGI MAH. » Vergi Dairesine Nasıl Ulaşırım? Dairemiz Bostancı Köprüsü çıkışında başlayan Kadıköy Sanai Sitesinde bulunmakta olup, Bostancı Köprüsüne 100metre yaya yolu ile dairemize ulaşılabilinmektedir. Ulaşma şekilleri şöyledir: -Kadıköy-Kayışdağı 319 Nolu Belediye Otobüsü ile, Kadıköy-Yakacık Münübüsleriyle, Kadıköy – Kartal Münübüsleriyle, Kadıköy-K. Bakkalköy Münübüsleriyle, Kadıköy –K. Bakkalköy Ziverbey Münübüsleriyle, Gebze-Harem Münübüsleriyle Bostancıdan dairemize gelmek için;Bostancı-Dudullu Münübüsleriyle, E-5 karayolunda Bostancı Köprüsü Durağında inilecek ve köprüden yüz metre kadar yaya yolu ile dairemize ulaşılabilinmektedir. Erenköy Vergi Dairesi Müdürlüğü, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan müdürlük. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gelirler.gov.tr

Erenköy vergi̇ Dai̇resi̇ Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • müdürlük
  • vergi dairesi
  • kurum
  • müdürlük

Konum

Bu bölümde Erenköy vergi̇ Dai̇resi̇ Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

NEDEN FAKS NUMARASI
YAZILMAZ Kİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!