Era Şehircilik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi

Era Yönetim Mühendislik

Ataşehir, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gardenya Plaza No: 3 Kat: 8 Atatürk Mh. Ataşehir İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 455-9210 ara

Hakkında

Era Yönetim Mühendislik:

Era Şehircilik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi

Yurt içinde ve yurt dışında şehircilik mimarlık inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, harita mühendisliği, alt yapı mühendisliği, çevre mühendisliği hizmetleri yapmak konusu ile ilgili olmak üzere hertürlü yapı drenaj kanalizasyon, pis su, temiz su, klima, arıtma tesisleri, iç dekorasyon, proje hizmetleri yapmak Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makina ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiralamak gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı kat mülkiyeti tesis etmek Şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin ve kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin ve diğer teminatları almak. Şirket maliki olduğu gayrimenkullerini üçüncü şahısların bankalardan alacağı kredilerin teminatı olarak ipotek verebilir. Üçüncü şahısların borçları için kefil olabilir. ve 5. 3. 1990 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 190119 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ekim 1982 tarihinde kuruldu. Era Yönetim Mühendislik, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan mimarlık ve iç mimarlık büroları.

Soru & Cevap:

Era Yöneti̇m Mühendi̇sli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mimarlık ve iç mimarlık büroları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Era Yöneti̇m Mühendi̇sli̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.