Er Kalıp Plastik San. Tic. Ltd. Şirketi

Er Kalıp Ve Plastik Sanayi

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İncirlik Sok. Rami Kışla Cad. No: 151 Topçular Camii Gündoğar İş Merkezi Kat: 2 Topçular Mh. Topçular Eyüpsultan, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 544-3777 ara

Hakkında

Er Kalıp ve Plastik Sanayi:

Er Kalıp Plastik San. Tic. Ltd. Şirketi

Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket gayesinin tahakkuku ilgili olarak her nevi gayrimenkulleri kısmen veya tamamen alabilir, satabilir, kiraya verebilir, münferiden veyaher türlü şekil ve şartlar dairesinde başkaları ile müştereken fabrika binaları ve lojmanları ile sair binalar menkuller üzerinde başkaları lehine her türlü ayni haklar tesis edebilir bu meyanda gayrimenkuller üzerinde gerek kendisinin gerekse dilediği 3. şahıs ve şirkelerin borçlarını temin için dilediği bedel kayıt ve şartlarla ipotekler tesis edebilir. Başka ipotekler alabilir ve bunları fekkedebilir, gerek kendisinin gerekse dilediği 3. şahıs ve şirketlerin borçlarını temin için tasarrufundeki menkul malları rehinedebilir ticari işletmesine dahil unsurlar üzerinde rehin tesis edebilir rehin olunan malların serbest bırakılmasını isteyebilir 3. şahıslara ait menkul malları rehin alabilir ve rehinleri serbest bırakabilir. Menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunabilir. Tapu kütüğüne gayrimenkul olarak yazılan haklar kat mülkiyeti kütüğüne yazılıgayrimenkullerin mülkiyet haklarını gayrimenkuller üzerinde ipotek rehin ve diğer aynı hakları gayrimenkul satış vaadi dahil bütün şahsi hakları devir kazanablilir. Bu ayni ve şahsi hakları devir ve ferağ edebilir başkalarına tanıyabilir sona erdirebilir tescil şerh veterkin ettirebilir bütün bu işlemleri aracılık etmeme kaydı ile şirketler ve aleyhinde yapabilir. her türlü menkul malları hak ve alacaları kiralayabilir kiraya verebilir menkul malları hak vealacakları gelirleri ticari işletme ve maden cevherlerini alacaklarına teminat olarak rehin edebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 650565 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ocak 2008 tarihinde kuruldu. Er Kalıp ve Plastik Sanayi, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan havuz tesisatı ve ekipmanları.

Soru & Cevap:

Er Kalip ve Plasti̇k Sanayi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • havuz tesisatı ve ekipmanları
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Er Kalip ve Plasti̇k Sanayi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.