kuaför

Epik Kuaför

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: MERKEZ: CUMHURİYET MAH. HÜRRİYET CAD. 1979. SOK. NO:10 ESENYURT 2.ŞUBE ESENBAHÇE ÖNAY GURUP, 34510 Beylikdüzü, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 871-5131 ara

Hakkında

Epik Kuaför: EPİK Bay & Bayan, çocuk Kuaför*ü en kaliteli ürün , En Kaliteli Hizmet anlayışı ile 2000*den bu yana sizlerle .

KALİTE POLİTİKAMIZ, Özenle seçilen ve yetiştirilen toplam 20 kişilik uzman ekip, müşteri memnuniyet odaklı,güven kalite ve devamlılık esasıyla 12 yıllık epik markasının arkasında önemli güçü oluşturmaktadır, Epik olarak amacımız sadece sacı sekillendirmek değil duygu ve deneyimide şekillendirmek, günümüz ve geleceğin trendlerini belirlerken geleneksel teknolojinin yanında insan el emeği ,zanaat birikimi ve tecrübesinide en üst sınırda bir verimlilikle müşterisine sunmayı hedeflemektedir, Yine sınırları zorlayan bir saç tasarım algısıyla sacı sekillendirirken kişiye özel imaj,yüz ve renk analizi ve vizyon yaratılma danişmanlığı hizmeti, Kullanılan ürünlerde insan sağlığını her koşulda zamansız olarak doğa ya ve insana saygılı, ekolojik ve geri dönüşümlü olması,uluslar arası üretim normlarına uygun olmasını,ve tedarikçi firmaların da,bu yöndede gelişimini takip etmekde, Kalitemizin sürekliliğinin gereği olarak,kalite yönetim sisteminin,sürekli gelişme ve iyileşme,ilkesi doğrultusunda daima en iyiyi veren ,sürekli yeni gelişmeleri takıp eden,kişisel bakımları tek çatı altında farklı zevk ve anlayişlara göre sunmayı hedefleyen,modern ve çağdaş mekan anlayısına göre kurgulanmiş salonlarında hizmet vermeyi hedefleyen,saygınlığını kalitesinden almış bir marka olarak yoluna devam edecektir. epik Epik Kuaför, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan kuaför.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.epikkuafor.com.tr

Epi̇k Kuaför'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kuaför
  • manikür/pedikür
  • güzellik malzemeleri mağazası
  • güzellik merkezi

Konum

Bu bölümde Epi̇k Kuaför'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.