Enerji Petrol Ürünleri Pazarlama Anonim Şirketi

Enerji Petrol Ürünleri Pazarlama A.Ş.

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Gülbahar Cad. Ş. Cengiz Kırcıoğlu Sok. No: 61 Beyhatun İş Merkezi Kat: 3 Evren Mh. Güneşli Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 692-3000 ara

Hakkında

Enerji Petrol Ürünleri Pazarlama A.Ş.:

Enerji Petrol Ürünleri Pazarlama Anonim Şirketi

Ham petrol ve rafinelerinde işlenerek günlük hayatta kullanılabilen her çeşit akaryakıtlar ile sanayide kullanılan petrol mamulü petrol türevlerinin ve ham petrolün işlenmesi esnasında oluşan diğer kimyasal maddelerin ithalat ihracat ve dahili ticaretini yapmak. Şirketin bayilik verebilmesi bayilik alabilmesi borçlarını alacakalının temin amacı ile ipotek rehin kefalet intifa ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet intifa ve diğer teminatları almak gerektiğinde bunları fek etmek ve çözdürmek. Şirketin iş ve işlemlerinde kullanılmak üzere her çeşit nakil vasıtaları gayrimenkuller almak ihtiyaç fazlası nakil vasıtalarını ve gayrimenkullerini satmak. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri alacak ipotekleri teminat ipotekleri kefalet ipotekleri alınması verilmesi her türlü teminat ve kefalet verilmesi alınması ticari işletme rehini akdedilmesi. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkul ler satın alabilir alınan gayrimenkulleri devir ve ferağ ile bunların üzerinde ipotek ve diğer ayni hakları tesis edebilir Bununla birlikte gerçek ve tüzel 3. kişilerin borçlarına kefil olabilir Şirket gayrimenkulleri üzerinde gerçek ve tüzel 3. kişilerin borçlarının teminatını teşkil etmek kaydıyla her tür ve şekilde ipotek tesis edebilir ve 14. 2. 2008 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer.
İstanbul Ticaret Odası'na 436507 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Nisan 2000 tarihinde kuruldu. Enerji Petrol Ürünleri Pazarlama A.Ş., İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan şirket.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.enerjipetrol.com

Enerji̇ Petrol Ürünleri̇ Pazarlama A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • şirket
  • enerji
  • petrol
  • akaryakıt
  • şirket
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Enerji̇ Petrol Ürünleri̇ Pazarlama A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.