Ender Kesici ve Teknik Takımlar Ticaret Limited Şirketi

Ender Kesici Ve Tek.Takımlar

Beyoğlu, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Tersane Cad. No: 15 Karaköy Beyoğlu, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 253-2600 ara

Hakkında

Ender Kesici Ve Tek.Takımlar:

Ender Kesici ve Teknik Takımlar Ticaret Limited Şirketi

Her türlü kesici takımlar. El aletleri. Her türlü taşlama ve matkap motorları. Her türlü hassas ölçü aletleri. Her türlü eğe, tornavida, tezgah mengeneleri. Her türlü hırdavat malzemeleri. Konusuyla ilgili her türlü makina ve bunların yedek aksamının alımı ve satımı. Konusu ile ilgili olarak her türlü taahhüt vermek, arttırma ve eksiltmelere katılmak. Konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul ve menkul mallar ve hakları iktisap etmek işletmek kiralamak kiraya vermek kendi veya başkalarının borcu için başkalarına ait gayrimenkuller üzerine ipotek koydurtmak yurt içinden ve dışından krediler temin etmek, Yukarıdaki konularla ilgili olarak her türlü ithalat ve ihracat taahhüt işleri yapmak ve yine yukarıdaki konularla ilgili olarak genelde ithalat ve ihracat yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 282270 sicil no ile kayıtlı firma, 31 Ocak 1992 tarihinde kuruldu. Ender Kesici Ve Tek.Takımlar, İstanbul, Beyoğlu ilçesinde yer alan kesici alet ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Ender Kesi̇ci̇ ve Tek.takimlar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kesici alet ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ender Kesi̇ci̇ ve Tek.takimlar'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.