Elmor Tesisat Malzemesi Ticaret Anonim Şirketi

Elmor Tesisat Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük

Şişli, İstanbul
Elmor Tesisat Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Esentepe, Kasap Sk. 15/1, 34360 Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 705-5100 ara

Hakkında

Elmor Tesisat Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük:

Elmor Tesisat Malzemesi Ticaret Anonim Şirketi

İnşaat ve suhhi tesisatta kullanılan, kaliteli ve teknolojik gelişime uygun her türlü sınai ve malzemelerin satışını temin ve bu nev'i sınai mamul üreten imalatçı kuruluşlar ile bunları satanları şirket bünyesinde toplayarak ve iştirakler tesis ederek faydalı girişimlerde bulunmak amacıyla faaliyet göstermektir. Amaç ile ilgili ham madde, yarı mamul, mamul emtea ve malzemelerin memleket dahilinde alım satım, mümessillik, komisyonculuk ve nakliyesi ile meşgul olmak, sigorta acenteliği yapmak Şirketin amaç ve konusuna dahil işlerle meşgul ticari işletmeleri ve şirketleri satın almak, devir almak veya bunların hisse senetlerini iktisap etmek Şirket maksadı teşekkülü ile ilgili olarak gayrimenkul temellük, tasarruf, icar ve isticar edebilir ve icabında bunları ahara devir ve temlik eyleyebilir. Bu gayrimenkullerin ipotekle mükellef olması da mümkündür. Şirket alacaklarını sağlamlaştırmak maksadıyle ve teminat olarak gayrimenkul ipoteği alabilir. Doğmuş ve doğacak borçlarına teminat olarak tahtı tasarrufundaki gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis edebilir ve ana sözleşmesinde ve 16. 6. 1975 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 88120 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Aralık 1964 tarihinde kuruldu. Elmor Tesisat Malzemeleri A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan sanitasyon hizmeti. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.elmor.com.tr

Elmor Tesi̇sat Malzemeleri̇ A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Sanitasyon Hizmeti

Konum

Bu bölümde Elmor Tesi̇sat Malzemeleri̇ A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.