Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet Anonim Şirketi

Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş.

Beşiktaş, İstanbul

19 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Mevlüt Pehlivan Sokak, Yılmaz İş Merkezi No: 26/7, Pk: 34349, Gayrettepe, Beşiktaş, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 233-3303 ara

Hakkında

Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş.:

Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet Anonim Şirketi

Web sitelerine yönelik olarak mobil ve sabit paralı üyelik sistemlerinin sunumu geliştirilmesi kurulması çalıştırılması tanıtımı alımı satımı ve 5. 12. 2011 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 696404 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş., İstanbul, Beşiktaş ilçesinde yer alan internet. Bu mekan toplam 19 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Eli̇t Teknoloji̇ Hi̇zmetleri̇ İnternet A.Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • internet
  • firma
  • internet
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Eli̇t Teknoloji̇ Hi̇zmetleri̇ İnternet A.Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

TELEFONLARINA ULAŞILAMIYOR


BU FİRMA DOLANDIRICI 149,7 TL ÜYELİK ÜCRETİ ADI ALTINDA KARTLARDAN PARA ÇEKİLİYOR


yıllar önce bir kayıt olmuştum sonra olmadım 06-04-2016 garanti kredi kartımdam iznim olmadan 149,70 tl üyelik ücreti almışsınız yani paramı çalmışsınız paramın hemen iadesini istiyorum ödemesseniz geldiğimde görüşeceğiz bakalım kafanıza göre takılmak neymiş zetn bir sürü kişininde aynı yöntelme para almıssınız sanırım bu sizde alşkanlık olmuş paramı hemen verin


Aylardır tarafımdan kredi kartı ile bilgim olmadan sitenizden para çekilmiş bugün dilekçemi yazdım 15 gün içerisinde parayı iade etmezseniz avukatım tüketici haklarına sizi şikayet edecektir.


Aylardır tarafımdan kredi kartı hesabımdan para çekilmiştir. Dilekçe mi yazdım tüketici haklarına ve avukatıma yarın verip işleme konulacaktır. 15 gün süre içerisinde tarafıma iade yapılmasını istiyorum. Ben sitenize üye dahi olmadım.


bendende aynı şekilde benden habersiz çekim yapmışsınız iadesini istiyorum aksi takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunucam


Sayin ilgili :
Sitenize oldum fakat kapatılma talebinde bulundum .talebin işleme alınmadığı gibi bilgim ve onarım olmadan 179 tl üyelik ücreti alınmış tarafıma iadesi sağlanamadığı taktirde tüketici hakları ile ilgili başvurularını yapacağımı bildiririm


Selam ben Yangın Hvac ve Sıhhı tesisat formeniyim.
Rusya Kırgızistan Dubai ve Katar bir çok büyük projede çalıştım.Sizinle çalışmak istiyorum.
TLF 0537 824 4801 metinergü[email protected]


adım murat tuzun kıredi kartımdan 150 tele para cemissiniz haberim olmadan bakıyorum siz bunu cohu kisiye yapmıssınız bu paranın geri iadesinı istiyorum aksi taktirde savcılıha adınıza suc duyurusu yapıcam tel 05396663772 bana enkısa zamanda dönulmesini rica ediyorum


sayın ilgililer; sitenize 1 defalığına süreli üye oldum. ancak bunun dışında benim onayım olmadan 149 tl üyelik üçreti alınmış. bu paranın tarafıma iade edilmediği taktirde tüketici hakları ile ilgili kuruma başvuracağımı sizlere bildiriyorum.