Elibüyükler Mensucat Ticaret ve Pazarlama Anonim Şirketi

Elibüyükler Mensucat Tic Paz A. Ş.

Şişli, İstanbul
Elibüyükler Mensucat Tic Paz A. Ş.

5 kişiden %68'si beğendi (3.4)

İletişim bilgileri

Adres: Meşrutiyet, Nakiye Elgün Sk. no 10 a, 34380 Şişli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 513-4910 ara

Hakkında

Elibüyükler Mensucat Tic Paz A. Ş.:

Elibüyükler Mensucat Ticaret ve Pazarlama Anonim Şirketi

Hernevi tabii, suni, sentetik elyaftan mamul iplik, kumaşlar yünlü, pamuklu, ipekli ve sentetik kumaşlar, dokuma ve örme kadın ve erkek kumaşları, tekstil ürünleri, mensucat, manifatura eşyası, giyim eşyaları, konfeksiyon, tuhafiye ve trikoların ve iç giyim eşyasının ticareti, ithali ve ihracı, pazarlanması, mümessilliği ve taahhüdü işleri ile Şirket konusuna dahil işlerin gerçekleşmesi için, nakil vasıtaları, bina, arsa ve gayrimenkuller satın almak, satmak, inşa etmek, kiralamak, kiraya almak gayrimenkuller üzerinde ayni ve şahsi haklar kat mülkiyetleri ve ipotekler tesis etmek, ipotek kabul etmek veya bunları fek eylemek, rehin kefalet ve diğer teminatları vermek veya almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 280384 sicil no ile kayıtlı firma, 06 Kasım 1991 tarihinde kuruldu. Elibüyükler Mensucat Tic Paz A. Ş., İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan kumaş toptancısı. Bu mekan toplam 5 oy üzerinden 3.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.akaylarmensucat.com.tr

Eli̇büyükler Mensucat Ti̇c Paz A. Ş.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kumaş Toptancısı
  • Kumaş Mağazası

Konum

Bu bölümde Eli̇büyükler Mensucat Ti̇c Paz A. Ş.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.