Elektroser Büro Makinaları Bilgisayar Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Elektroser Elektronik Büro Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet Mah. Doğanay Sok. No:27 34696 Çamlıca Üsküdar/istanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 521-6333 ara

Hakkında

Elektroser Elektronik Büro Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti.:

Elektroser Büro Makinaları Bilgisayar Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

İdari ve teknik bürolar ile laboratuar ve atölyelerde kullanılan her nevi yazı hesap çizim kopya çoğaltma analiz bilgi işleme ve saklama makineleri ile aksamlarının üretimi alımı satımı pazarlaması ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri, menkul mallar, şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili tasarruflarında bulunulması. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi, alınması, ticari işletme rehini akdedilmesi. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 674491 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Ağustos 2008 tarihinde kuruldu. Elektroser Elektronik Büro Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti., İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan büro makineleri ve malzemeleri.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.elektroser.com

Elektroser Elektroni̇k Büro Mak. San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büro makineleri ve malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Elektroser Elektroni̇k Büro Mak. San. ve Ti̇c. Ltd. Şti̇.'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.