Ekol Lojistik Anonim Şirketi

Ekol Lojistik A.Ş. - Genel Müdürlük

Sultanbeyli, İstanbul

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Adil Mh. Ekol Caddesi, No: 2, Sultanbeyli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 564-3000 ara

Hakkında

Ekol Lojistik A.Ş. - Genel Müdürlük:

Ekol Lojistik Anonim Şirketi

Gerek Türkiye sınırları içinde, gerekse uluslararası her türlü kara, deniz, hava yoluyla emtia nakliyesini bizzat veya diğer nakliyeciler vasıtasıyla yapmak Şirket mevzuunu gerçekleştirmek için ihtiyacı olan gayrimenkulleri iktisap, satın alma, inşa etmek, kiralamak, inşa ettirmek, kirya vermek rehin etmek ipotek almak ve vermek, her türlü istikrazda bulunmak, intifa hakık ile irtifak hakkı ve daimi müstakil olan üst haklar tesis etmek, terkin etmek, ifraz tevhid bedelli bedelsiz yola terk işlemleri yapmak, gemiler uçaklar ve sair tesisler kiralamak inşa etmek veya ettirmek, kiraya vermek, akdedilen kira sözleşmelerinin tapuya şerhi, şerhin terkini işlemlerini gerçekleştirmek ve şirketin 16. 10. 2012 tarihinde tescil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 261597 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Ocak 1990 tarihinde kuruldu. Ekol Lojistik A.Ş. - Genel Müdürlük, İstanbul, Sultanbeyli ilçesinde yer alan depolama. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ekol.com

Ekol Loji̇sti̇k A.Ş. - Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • depolama
  • lojistik
  • şirket
  • taşımacılık
  • genel müdürlük
  • depolama
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Ekol Loji̇sti̇k A.Ş. - Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Personeliniz olan Hülya Çalişkan hanımefendinin doğum gününü kutlayabilmem için posta adresine ihtiacım var. E-Mail adresime gönderirseniz memnun olurum.İyi çalışmalar dileğiyle.


ben adem göktaş tır şoforoyom dota jolestikten emekli oldum uygun görülürse ekol lojestikte çalışmak istiyom saygılar


eleman aranıyormu saatkaçta işbaşı kaçta paydos haftalık tatil varmı lütfen cevap verin


EKOL LOJİSTİK AŞ.FİRMASINA. Ben sezai ince istanbul sultanbeylinde oturuyorum. işe ihtiyacım var tır şöförlügüde yaparım d sınıf ehliyetim var işe cok ihtiyacım var. size sayın firmanıza saygılarımla arz ederi. tel 05468170479. ev tl 02164194623.